1.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Eens maar nooit weer

Gepubliceerd op 3 maart 2015 door Marco.

Waarschuwing verkoop je auto niet via In de Wal auto's en ikwilvanmeautoaf.nl

Ik had mijn auto verkocht aan In de Wal auto's bv te zwolle via ikwilvanmijnautoaf.nl.(Renault Grand Scenic uit 2011) Op zich voor minder dan ik wilde maar dit was wel zo makkelijk....dacht ik!!

Na anderhalf uur te hebben gereden van Eindhoven naar Zwolle om mijn auto in te leveren werd na een proefrit geconstateerd dat de auto prima reed en in de goede staat was. Alleen......constateerde men een aantal kleine `deukjes` op het dak. Deze deukjes waren zo miniem dat alleen bij het juiste lichtinval deze zichtbaar waren. Tevens werd niet ontkennend gereageerd toen ik zij dat geen enkele koper dit zou zien en dat ze hem toch zo gingen doorverkopen. Het gevolg was echter wel dat In de wal 850 euro minder wilde geven. Ik voelde mij schandalig voor het blok gezet daar ik een dag vrij had genomen en er een lange rit van eindhoven naar zwolle had op zitten. Uiteindelijk heb ik met bezwaar ingestemd. Dit is echter wel de eerste en de laatste keer dat ik met In de Wal en met ikwilvanmijnautoaf.nl zaken doe. Ik vind dit een schandalige manier van zaken doen waar ik een zeer wrang gevoel aan overhoud.

Ik hoop dat mensen dit als een waarschuwing zien. Sta niet raar te kijken wanneer In de Wal of een andere garage van ikwilvanmijnautoaf.nl ook bij jou toch wat minieme beschadigingen vindt die jij nooit hebt gezien en er simpelweg 1000 euro of meer van de prijs afhaalt. Take it or leave it!

In de Wal....en ikwilvanmijnautoaf.nl.....eens maar nooit weer.

Minpunten
  • onbetrouwbare dealers
Aan te bevelen

Nee, De dealers waar ze mee werken zoals in de wal bv in zwolle

Reactie Ikwilvanmijnautoaf.nl:
Bedankt voor je bericht. Het spijt me te horen dat de transactie niet verlopen is zoals je had gehoopt. Het is belangrijk om goed aan te geven hoe je auto eruit ziet en dat je ook bij de dealer komt met de auto zoals gespecificeerd. Dan zal de dealer ook altijd het afgesproken bedrag voldoen. Wanneer je echter een auto verkoopt met, zoals in jou geval, lichtmetalen velgen en daar ook foto's van aanlevert, dan is het bod van de dealer ook op basis van die velgen. Wanneer je dan met stalen velgen bij de dealer komt, dan zal hij daar natuurlijk rekening mee houden in de prijs. Als er in een dak deukjes zitten zal hij deze moeten uitdeuken voor hij de auto weer kan verkopen. Dit brengt kosten met zich mee. De koper mag natuurlijk controleren of de geleverde auto zo is als opgegeven. Zitten hier duidelijke afwijkingen in mag hij een gewijzigd bod uitbrengen. Als verkoper ben je dan niet verplicht om met dit bod akkoord te gaan. Als je dan afziet van verkoop is er nooit sprake van kosten. Je kunt ook tijdens de overdracht altijd contact met ons opnemen. We zijn er iedere dag tot 22 uur. We adviseren je graag.

Met vriendelijke groet,

Jeroen
Klantenservice