2.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Oplichters eerste klas

Gepubliceerd op 7 november 2018 door Johan.

Natuurlijk een keer proberen, dus ging ik met mijn Renault Grand Scenic (250.000km) diesel naar deze veelbelovende inkoper.

Aan telefoon werd na online aanbod al snel een afspraak gemaakt en het online aanbod van 3900 euro bevestigd. Maar wel eerst komen laten taxeren.

Bij aankomst vestiging werd ik eigenlijk al naar buiten gekeken. "Meneer, u moet wel met een matige prijs rekening houden, dit soort auto's doen het niet goed. Ik wil geen dief van Uw geld zijn." Na zacht aandringen toch een taxatie en nat 35minuten een bod op de auto - 2900 eur (als U vandaag nog verkoopt. Hup, daar ging de eerste 1000 euro al. In bedankt vriendelijk voro dit bod, wetende dat een dealer me een particulier al 4100 had geboden. Dag daarna een e-mail met een uiterste bod van 3150 eur, maar dan moest ik wel gegrijpen dat ik vandaag wel moest komen verkopen. Niet op gereageerd.

Uiteindelijk een locale auto handelaar getroffen die de auto taxeerde op 4750 en deze ook wilde geven zonder tijdsdruk. Ik kon eerst op zoek gaan naar andere auto (gevonden) en dan bij hem terugkomen.

Dus wie zou mijn geld wel genomen hebben: inderdaad Ikwilvanmijnautoaf, of beter: ikwilvanmijn geldaf.nl

Nooit meer!

Pluspunten
  • Snelheid van aanbod
Minpunten
  • Misleidende aanbiedingen
Aan te bevelen

Nee, Zie mijn evaluatie