2.3
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Zeer laag bod voor mijn auto

Gepubliceerd op 4 december 2012 door Paul.

Mijn oude auto was aan het op raken, en zou niet meer door de apk komen zonder prijzig onderhoud. En dus besloot ik om een nieuwe te kopen en deze te verkopen.

Dus ik heb hem op ikwilvanmijnautoaf.nl gezet, de volgende dag netjes een mailtje met een bod voor 120 euro, en gelijk een telefoontje gekregen.
Ik gaf aan dat het te weinig was, toen ging hij gelijk naar 150 euro toe. Nog steeds te weinig in mijn ogen.
Dus gaf hij aan de veiling stop te zetten en ook gelijk de opmerking, dat als ik het later nog eens probeerde via hun het bod waarschijnlijk 20 - 30 euro lager zou zijn. Ik denk dus dat ze kijken hoe 'wanhopig' je bent en op basis daarvan een laag bod doen.

Hierna heb ik de auto op het prikbord van zeelandnet gezet voor 300 euro. En binnen 5 minuten had ik een mailtje binnen van iemand die hem wel wilde hebben voor die prijs. Dit was een inkoper / verkoper.
Dat zouden dus dezelfde mensen / bedrijven zijn als op de site van ikwilvanmijnautoaf.nl

Er zit duidelijk dus een hele grote marge die ze inhouden op het bod van deze site.

Pluspunten
  • Makkelijk om de auto op te plaatsen.
  • Een snelle reactie.
Minpunten
  • Ze nemen waarschijnlijk mis/gebruik van wanhopige mensen.
  • Ze nemen zelf een zeer ruime marge op de biedingen.
Aan te bevelen

Nee, via het zeelandnet prikbord of marktplaats kan je veel meer voor je auto vangen.

Reactie Ikwilvanmijnautoaf.nl:
Beste Paul,

Bedankt voor je kritische reactie. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening verbeteren. We kunnen helaas niet altijd garanderen dat je de allerhoogste prijs krijgt voor de auto. Als je goed de tijd neemt en op veel plekken adverteert dan kan het zijn dat er uiteindelijk iemand iets meer wil geven. Wel kunnen we garanderen dat je bij ons altijd zaken doet met een professionele auto inkoper, er voor jou geen kosten aan verbonden zijn, de koper verplicht is je auto voor het afgegeven bod af te nemen en je binnen 24 uur je auto kunt verkopen.

Met vriendelijke groet,
Klantenservice ikwilvanmijnautoaf.nl