1.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Zeer slechte ervaring!

Gepubliceerd op 6 april 2014 door W Bouw.

Onlangs ook mijn fiat bravo aangeboden op deze site, met het idee ach wat kan je gebeuren.
In eerste instantie liep het contact goed,en werd ik om het uur gebeld door de mensen van deze site, met boden die welliswaar ver onder mijn gestelde laagste prijs lagen,maar goed, ik had wel het idee dat er moeite voor je gedaan werd.
Op een gegeven moment kwam er een bod dat iets onder mijn laagste prijs lag, maar de heer aande telefoon dat dit echt de best haalbare prijs was, en ik ben hier dan alsnogmee akkoord gegaan.
Bleek dat de auto verkocht was aan een fiat dealer in zeist. dat gaf in ieder geval vertrouwen.
Ik had de auto met aanbieden prima omschreven, aangegeven dat er wat gebruikerssporen opzaten, en wat steenslag.
Ik vol vertrouwen naar zeist, want t is een prima auto, waar verder niks mee is,dut wat kan je gebeuren.
Kom ik aan bij de koper, word in een hokje gezet met een bakje koffie, de man neemt zonder veel woorden de auto mee naar achter, waar de auto rondom bekeken word.
Na 10 minuten komt hij terug bij mij,en geeft aan dat er wat besproken moet worden.
Begon menbeer doodleuk over de achterbandjes die niet helemaal naar zijn zin waren,terwijl de auto er nog geen 1000 km gewoon mee apk gekeurt was, er moest maar even een paar 100 van de prijs af!!
Ben ik niet mee akoord gegaan en hem gezegd dat ik gewoon de afgesproken prijs wil, die al heel scherp was!
Zonder blikken of blozen werd ik weggestuurd.
Halve dag vrij genomen, 2 uur in de auto zitten, en een halve tank brandstop kwijt, om als een klein kind afgeserveerd te worden voor 2 bandjes die voor hun nog geen 100 euro kosten!! belagelijk.
Alle macht licht bij de kopers, die mogen doen en laten wat ze zelf willen naar de koop en de verkopende partij moet zich aan een boekwerk aan regels houden, anders zit je vast aan de torenhoge annuleringskosten!

Natuurlijk gelijk gebeld met ikwilvanmijnauto af, om mijn verhaal te doen, Deze gaven aan hier gelijk werk van te maken en men zou mij hierover terugbellen.
Maar natuurlijk, nu een week later niks meer van ze gehoord.
Vreemd want toen ik de auto aanbood werdt ik in 3 uur tijd 6 keer door ze gebeld.
En blijkbaar ben ik niet de enige waar het zo gegaan is, heel internet staat vol met deze verhalen, dus denk goed na voordat je zomaar even met deze mensen in zee gaat.

Aan te bevelen

Nee, komen afspraken niet na.

Reactie Ikwilvanmijnautoaf.nl:
Beste heer Bouw,

Het is voor ons nooit leuk om een kritische reactie te lezen, met behulp van opbouwende kritiek zijn wij echter wel in staat onze dienstverlening te verbeteren. We vinden het erg spijtig dat u een negatieve ervaring heeft opgedaan en hebben inmiddels onze excuses aangeboden over het feit dat we u niet direct teruggebeld hebben. Wij zijn druk bezig geweest een oplossing voor u te vinden zodat wij uw negatieve ervaring kunnen ombuigen tot iets positiefs.

De dealer is voor wat betreft de informatievoorziening afhankelijk van de gegevens welke u heeft doorgegeven. Ze zullen hun bieding baseren op de informatie welke u heeft verstrekt. Mocht de auto vervolgens afwijken van wat u heeft doorgegeven dan hebben ze de mogelijkheid u een tegenvoorstel te doen. Mocht u bijvoorbeeld hebben doorgegeven dat het interieur van de auto in uitstekende staat verkeert en er zitten toch brandgaatjes in, dan mag de dealer u een tegenvoorstel doen. Helaas komt het wel eens voor dat koper en verkoper een andere mening hebben over de staat, het is dan onze taak als bemiddelaar beide partijen weer bij elkaar te krijgen en een oplossing te zoeken.

U bepaalt echter zelf of u met een tegenvoorstel akkoord gaat of niet. Mocht u het aangepaste voorstel afwijzen dan kunt u kosteloos van verkoop afzien. Ook in dit soort gevallen staan wij voor u klaar om u te adviseren, dat is ook de reden dat wij 7 dagen per week van 08.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar zijn voor hulp.

Met vriendelijke groet,
Klantenservice ikwilvanmijnautoaf.nl