1.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
37

Fit naar kwikfit, vlot naar het ziekenhuis!

Gepubliceerd op 20 november 2008 door Johan.

Na wat trilling te hebben gevoeld in de banden naar kwikfit. Hier werd na keurig de boel te hebben gebalceerd (!) de auto weer meegegeven.

Na 5 kilometer op de snelweg gekomen bleek de trilling alleen maar erger te zijn geworden, dus gelijk terug. We moesten niet zeuren, het moest nog inrijden (???)

Uiteindelijk naar de grote concurrent gereden, daar bleek dat 3 van de 4 banden niet goed waren gebalanceerd en ook sommige wielbouten zaten niet vast!

Na een flinke klacht via het hoofdkantoor beloofde men beterschap. Dus na een paar maanden ze een herkansing gegeven met een olieverversing. Dit verliep vlot... ALLEEN MOETEN ZE ER DAN WEL GENOEG OLIE IN DOEN! Ook bleek de olieniveaumeter spontaan een storing te hebben... bij reclamatie hierover kwam dit niet door hun, hij zou wel al stuk zijn geweest.

Ook ontdekte ze een pitje in de autoruit die ze wel gelijk konden repararen. Nou altijd makkelijk... het ging ook heel makkelijk, en het zag er mijns inziens ook goed uit Tot ik een dag later de auto ging wassen de ruit geheel doorscheurde. Dus nu carglass gebeld voor de vervanging. en wat was de conclusie; DE RUIT WAS NIET GOED SCHOON EN DE PIT NIET GOED GEVULD!!!

KORTOM: bent u uw leven zat of wilt u van uw auto af alleen dan is kwitfit een aanrader!

Pluspunten
  • De koffie is warm