7.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Telefonisch contact met inkclub

Gepubliceerd op 19 december 2014 door Arian.

Meestal heb ik geen klachten. Alles op de website werkt naar behoren. Waarom ik bij de algemene indruk minimaal 175 karakters moet gebruiken ontgaat mij want ik kan niets algemeens over het telefonisch contact zeggen omdat ik dat nooit gehad heb, zoals uit het vervolg zal blijken.

Pluspunten
  • Een sterk punt is dat de inkt ook daadwerkelijk wordt afgeleverd.
Minpunten
  • Maar na mijn bestelling op 10 december duurde het tot 18 december tot de bestelde inkt werd geleverd. Daarvoor had ik er al schoon genoeg van om thuis te blijven voor een bestelling die door het meegeleverde kado: een Iittala Kastehelmi dessertschaal nooit door de brievenbus zou kunnen. Mijn computer viel ook nog uit waardoor ik niet online contact kon zoeken met Inkclub. Dus belde ik het vermelde telefoonnummer: 0900-8051. Zij verbonden mij door voor 80 cent per minuut plus overige kosten. Een wachtmuziekje en af en toe de mededeling: "all of our representatives are currently busy. Please stay on the line and your call will be dealt with by the next available representative."
  • Omdat ik echt nodig moest weten of ik nu wel of niet de deur uit kon en omdat ik geen zin had om weer achteraan in de wachtrij te moeten als ik het telefoontje afbrak ben ik 19 minuten aan de lijn gebleven. Mijn bestelling van ruim 33 euro werd daardoor duurder met 15 euro 20 aan gesprekskosten. Toen had ik er schoon genoeg van en heb nogmaals 0900-8051 gebeld om hierover te klagen. Na aandringen van mij omdat ze ook inzagen dat dit een onhoudbare situatie was waren ze zo aardig om mij het doorverbindnummer te geven: 070-8912690.
  • Dat nummer kan ik gratis bellen. Eerst probeerde ik het 15 minuten lang. Zelfde muziek, zelfde boodschap, af en toe zelfs in het Zweeds: tua commata triple support, you have reached triple support, thank you for waiting.
    Een tijd gewacht en toen ben ik er echt voor gaan zitten: telefoon aan mijn oor en de televisie aan op een interessant programma: London, het moderne Babylon. Ik naderde op een gegeven moment een vol uur en ik dacht dat dit misschien zo wel 15 dagen door kon gaan! Maar op 17 december, als ik mij goed herinner, na van 12 uur 53 tot 13 uur 53 gewacht te hebben gaat opeens een bel over en de muziek stopt. Ik denk zou ik dan nu toch eindelijk een vraag kunnen stellen over wanneer ik mijn bestelling kan verwachten. Maar na een tijdje stilte krijg ik een in gesprek toon. Kennelijk vond het systeem ook dat 1 uur het maximum was waarop je iemand aan de lijn kunt houden.
    Maar op 18 december gaat de bel! "Hallo, de post, als u opendoet zet ik uw pakje binnen," Een paar minuten later loop ik drie trappen af en vind een pakje waarin ik de scherven van mijn Iittala Kastehelmi dessertschaal zachtjes kan horen rinkelen.
Aan te bevelen

Ja, meestal doen ze het wel goed denk ik, hoop ik.