6.0
Sfeer:
Prijs/kwaliteit:
Hygiëne:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Mooie club, maar nymf party is geen nymf party.

Gepubliceerd op 16 juli 2018 door Wiske Alswas.

Kasteel Waterloo is een mooie club, het personeel is vriendelijk, de aanwezige paren waren zeer open, de sfeer was heel prettig, leeftijd zo tussen de 20 en 50.

Mijn man en ik waren hier op een zaterdagavond, aangekondigd als Nymf Party: voor zéér actieve vrouwen, paren en alleenstaande heren, de avond die je niet mag missen! Van dat concept kwam echter niks terecht.
Begrijp me goed: ik heb me uitstekend vermaakt, ben lekker geneukt (met), heb lekker gepijpt (zonder), etc. Maar als Nymf was ik teleurgesteld. De kamers zijn te besloten, de mannen waren afwachtend, wilde elkaar niet storen. Ik heb echter het liefst zoveel mogelijk kerels tegelijk, in en aan mijn lijf, én beurt-vlassend om me heen. Ik word graag fluks en behendig doorgegeven. Ik had me als Nymf aangemeld (gratis entree) en kreeg zelfs een Nymf-bandje om m'n pols. Er was echter niemand die dat concept begreep. Er waren sowieso niet zoveel single mannen of vrijmoedig dolende koppelmannen. Van een flinke gangbang was dan ook geen sprake.

Ik kán het mis hebben, maar volgens mij was ik de enige Nymf. Single mannen kwamen moeilijk aan hun gerief als ik er niet was geweest. Een Nymf Party onwaardig. En condooms moeten halen beneden bij de bar is een enorme party-killer!!

Door de prettige en open koppels had ik hier wel fijn de gelegenheid me in een swingers-org'ytje te storten. Daar heb ik wat nieuwe ervaringen opgedaan met vrouwen en ben ik lekker gevingerd tot ik squirtte.

Kortom: een Nymf Party op Kasteel Waterloo is een top-avond voor paren, maar voor Nymfen en single mannen ongeschikt.

Pluspunten
  • Mooie locatie. Vriendelijk personeel. Goeie sfeer.
  • Top voor koppels. Behoorlijk besloten kamers.
  • Lekker chillen op terras.
Minpunten
  • Condooms alleen beneden bij de bar. Dat moet écht anders!!
  • Voor een Nymf Party te weinig single mannen en nymfen. Te gesloten kamers.
  • Handdoeken moeizaam beschikbaar.
Aan te bevelen

Ja, top voor paren (niet voor single mannen en nymfen).