9.7
Sfeer:
Prijs/kwaliteit:
Hygiëne:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Nederlands nieuwste in Beek en Donk

Gepubliceerd op 31 januari 2017 door M en D.

Ultimate Dream 14-1-16: !!!! W O W !!!!!!!

Ik zeg maar 1 x WOW maar ik had ook wel 3, 5, 10 of 100 x WOW kunnen zeggen, wat een geweldige mooie tent is t geworden, echt ongelofeloos mooi, het is sfeervol, netjes en doordacht in elkaar gezet! Natuurlijk kunnen er altijd wel een paar extra puntjes op de i maar ze hebben t echt goed voor elkaar. De zaak lijkt wel 1,5 tot misschien wel ruim 2 x zo groot geworden! Niet alleen de zaak maar ook 't publiek zag er schitterend uit, wij kwamen om ong. half 10 binnen en 't was al lekker druk, ik gok op een stel of 30, dames alleen hebben we niet gezien maar die zouden ook niet opgevallen zijn. Iedereen had nog wel gewoon classy en sexy kleding aan en ik voelde me nog niet echt meteen thuis maar de sfeer die er hing en de mensen waren alleen al de moeite waard. Ik zou bijna morgen een abo gaan nemen op de sportschool en een paar afspraken bij de tattooïst:)

Met de informatie die we tot nu toe hadden vergaard gingen wij met het vooringenomen idee dat ze t echt niet makkelijk zouden redden maar na gisterenavond denk ik (wij) er wel anders over: geweldig sfeertje, mooie zaak, goede bediening en lekker eten, mooie mensen - 90% sdc mensen waarvan een hele hoop wij noemen t maar Ken en Barbies types - maar mooi om te zien, leuk om naar te kijken en ondanks dat wij misschien wel de oudsten waren en niet zo een contactzoekers en meestal meerdere avonden de kat uit de boom kijken hadden we toch wel af en toe leuke mensen om ons heen staan. Op een gegeven moment werd er verzocht om je in lingerie te begeven en toen werd 't me een heel stukje makkelijker, je ziet dan toch weer wat meer inperfectie dan als iedereen gewoon gekleed was, echt een stuk relaxter, misschien lag t ook wel een beetje aan de drankjes dat ik me wat meer op mijn gemak voelde.

Zeker hebben we ook wel kanttekeningen aan het 1 en ander maar ik ben nu eenmaal een pietlut als t over eten en drinken gaat; jammer genoeg meende ik Pepsi cola te proeven en voor mij mag er wel ietsje meer alcohol in de mixjes :(. 't Eten smaakte goed, M lust alles en vind bijna alles wel lekker en ik heb heerlijke varkenshaasjes in peperroomsaus gegeten. Ik mistte wel een gewoon gebakken aardappeltje en of frietjes :). Wat we ook een beetje mistten was een iets ander welkom dan we in meeste clubs gewend zijn, geen handje of korte kennismaking, naam of rondleiding. We hebben gehoord dat de gastheer aan de deur Bart heet, zijn compagnon Bjorn en als ik 't goed begrepen heb hoort Maartje bij Bjorn. Ik denk ook dat de meeste gasten op de één of andere manier ook wel bekenden zijn van hen en ik had al eens in de zomer een prettig gesprek gehad met Bart toen ze pas aan 't verbouwen waren.

Ondanks dat de dj - dj Pedro - niet tot mijn favorieten behoordde, door zijn vaak erg harde muziek, en niet alleen qua volume vond ik dat hij geweldig presteerde, in t begin van de avond de muziek niet op een te hoog volume, later mocht t wel een klein beetje minder maar hij draaide heel prettige en lekkere nummers super aan elkaar, niks hardcore gehoord (wat ie vroeger wel deed) gewoon een TOPPRESTATIE!

Eigenlijk hing ons bezoek aan een zijden draadje omdat M niet helemaal fit was. Ook zijn we daardoor een beetje op tijd weer naar huis gegaan, ik had wel tot 't einde of in ieder geval een paar uur langer willen blijven maar om dat we toch gegaan zijn ondanks dat M niet fit was vond ik t ook normaal om daarom een beetje op tijd te vertrekken.

Al met al een avondje dat zeker voor herhaling vatbaar is ook al verwachten we dat de normale avonden toch niet zo druk zullen zijn als met deze openinsavond, misschien ook wel beter maar als ze de helft van de drukte gemiddeld van deze avond binnen zullen krijgen verwacht ik dat UD een blijvertje zal worden.

Pluspunten
  • Alleen toegangkelijk voor paren, wij zouden zeggen doe alleen de zaterdag voor paren en de rest van de week, dus niet alleen in de weekends open) iedereen welkom
  • geweldige entourage
Minpunten
  • alleen open in de weekends, erg jammer, alleen stellen, dames entree veel te duur en leuke heren (desnoods op uitnodiging) is gezelliger
  • 2 huis tuin en keuken bubbelbaden, o.i. niet hygienisch genoeg behalve als ze dagelijks ververst worden
Aan te bevelen

Ja, mag best flink druk worden