De hypotheker zijn oplichters!

Gepubliceerd op 20 juni 2012 door De vries.

Ik heb een huis gekocht met mijn vriend en wist niet goed waar ik het beste een hypotheek kon afsluiten, Toen we bij de hypotheker kwamen beloofde ze ons de halve wereld, ze zouden alles voor ons in orde maken en begrepen dat het best lastig is als je voor het eerst een huis koopt. De mensen waren heel vriendelijk totdat we hadden getekend.. De mw waarmee ik de gesprekken gehad had kon ik ineens niet meer spreken omdat ze aldoor in gesprek was en als ik vroeg aan de secetaresse of ze wilde vragen om terug te bellen gebeurde het ook niet.
Toen was de bankgarantie niet op tijd terwijl ze tijdens de eerste gesprekken vertelde dat het met spoed kon, ook werd mw heel erg onbeleefd en heel respectloos, en kon ik zelf overal achteraan bellen omdat hun niets uitvoerden.
Vanmiddag belde ze op voor een afrondend gesprek ik heb verteld dat ik hier absoluut geen behoefte meer aan had na alles wat er is gebeurd. Toen zei ze oke dagg
Ik kan er wel een boek over schrijven er is namelijk nog veel meer gebeurd maar goed, ik hoop dat ik hiermee mensen kan waarschuwen!! Doe het niet! Het is zo'n beetje de grootste fout van mijn leven! En ik heb er zo veel ellende van gehad.

Pluspunten
Ze komen op het eerste gezicht proffesioneel en vriendelijk over, maar dit veranderd snel.
Minpunten
Onproffessioneel, respectloos, leugens, doen net alsof ze niet bereikbaar zijn, komen hun afspraken niet na,bellen niet terug etc.
Aan te bevelen
Nee, mensen pas op! neem hier geen hypotheek!
3.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Deel deze ervaring
Wat vind je van deze ervaring?
Lees ook één van de andere 63 ervaringen over De Hypotheker:
Start 1-2