7.7
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
61

Rabobank denkt met je mee!

Gepubliceerd op 12 april 2007 door hanneke.

Ik moet hier echt even kwijt dat de Rabobank een bank is met je meedenkt. Wij hadden een droom voor ogen die we bijna niet konden realiseren omdat de overige banken niet genoeg zekerheden had. De Rabobank geloofde in ons plan om een huis te bouwen zonder dat ze bij het afsluiten van de hypotheek een bouwtekening hadden. Wij hadden niet verwacht dat het zo moeilijk zou zijn een hypotheek te vinden maar dat bleek dus wel. De Rabobank nam de tijd om naar ons te luisteren en goed naar onze salarissen en eigen vermogen te kijken, natuurlijk zijn er wel zekerheden voor hun in het contract ingebouwd. Ik zou iedereen aanraden eens langs deze bank te gaan als je een hypotheek nodig hebt, ze doen alle moeite om je te helpen!
Daarnaast weten ze dat ze de enige zijn die je in zulke specifieke gevallen helpt maar zullen daar dan niet van profiteren zoals andere geldverstrekkers dat ongetwijfeld zouden doen in een zo'n situatie. Je hebt echt het gevoel alsof ze betrokken zijn bij je project.
Voor de rente hoef je het ook niet te laten want die is er ook altijd, zoals wij konden zien gewoon net als bij andere geldverstrekkers. Misschien scheelt het wel dat wij ook voor onze overige zaken lid zijn bij de Rabobank dat ze daarom misschien wel het risico willen nemen.

Pluspunten
  • Durft mee te denken en een bepaald risico aan te gaan
  • Duidelijk in de communicatie
  • vaste contactpersoon