4.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
41

Het nieuws gehaald met slechte ervaring woonfonds

Gepubliceerd op 9 augustus 2007 door Gabrielle.

Vervolg op mijn review over woonfonds hypotheken.

Na een aantal malen, zoals in mijn vorige revieuw aangegeven, brieven te hebben verstuurd naar woonfonds, wilden ze niks meer van meneer a horen.
Wel heeft deze meneer gister 08-08-2007 het nieuws gehaald op het nos journaal van 20.00 uur, die te bekijken is op de website van nos. Ik raad iedereen aan om deze even te bekijken.

Dit gaat namelijk over hypotheken, waarin Jacob kohnstamm (voorzitter van bescherming persoonsgegevens en vroeger lid van d66) spreekt over dat zijn handen jeuken om er iets aan te doen, dus om geen geheime informatie vrij te geven aan personen die niet bevoegd zijn om deze in te kijken, maar hij zegt: Wij kunnen gewoon niet alles doen.

Het ging erom dat woonfondshypotheken geen hypotheek wilde verlenen aan meneer a omdat zijn broer te maken heeft gehad met justitie en politie. Dit was onterecht en ook bewezen door de rechter.
Kortom: Als iemand van de lezers een hypotheek wilt aanvragen aan woonfondshypotheken en zijn broer heeft toevallig te maken gehad met jusitie, dan kan de lezer bij geen enkele bank een hypotheek verkrijgen, want de gegevens worden onterecht doorgegeven.

Iedereen die hiermee te maken heeft, raad ik aan om te corresponderen met iemand die invloed hierop heeft dus pvda en hans van balen van de pvd.

Pluspunten
  • Ik zie absolutt geen sterke punten