1.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Afrader! Incasseert wel maar GEEN dekking!

Gepubliceerd op 12 november 2020 door Jelle.

Absolute afrader! Mijn moter was gestolen ondanks dat deze voorzien was van 2 ART 5 motersloten en een goedgekeurd alarmsysteem.
Gelukkig is mijn moter de volgende dag door de politie teruggevonden wel met een schade van circa € 3.000. Diks ( die weer namens Voogd & Voogd ) als intermediair functioneert wilt geen enkele medewerking verlenen om de schade te verhalen op de verzekeraar omdat ze zich beroepen op een clausule in de algemene voorwaarden waarin staat dat je een certificaat voor het alarm moet hebben.
Nagevraagd bij Motoport de installateur en bij andere verzekeraars en het schijnt ongehoord te zijn om dit als eis te hebben laat staan zich daarop te beroepen. Komt bij 1% van de verzekeraars voor, Diks dus. Voogd&Voogd dus, daar moet je niet verzekeren. Ze keren niet uit, verzekeren heeft zo geen zin natuurlijk.
Ben ook nergens gewezen bij het afsluiten van deze verzekering op deze " kleine lettertjes ". Gr. Jelle.

Minpunten
  • Verzekeringen zeer slecht
  • Klantenservice zeer slecht
  • Communicatie zeer slecht
Aan te bevelen

Nee, Absolute afrader! Mijn moter was gestolen ondanks dat deze voorzien was van 2 ART 5 motersloten en een goedgekeurd alarmsysteem. Gelukkig is mijn moter de volgende dag door de politie teruggevonden wel met een schade van circa € 3.000. Diks ( die weer namens Voogd & Voogd ) als intermediair functioneert wilt geen enkele medewerking verlenen om de schade te verhalen op de verzekeraar omdat ze zich beroepen op een clausule in de algemene voorwaarden waarin staat dat je een certificaat voor het alarm moet hebben. Nagevraagd bij Motoport de installateur en bij andere verzekeraars en het schijnt ongehoord te zijn om dit als eis te hebben laat staan zich daarop te beroepen. Komt bij 1% van de verzekeraars voor, Diks dus. Voogd&Voogd dus, daar moet je niet verzekeren. Ze keren niet uit, verzekeren heeft zo geen zin natuurlijk. Ben ook nergens gewezen bij het afsluiten van deze verzekering op deze " kleine lettertjes ". Gr. Jelle.