1.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
10

Begin er niet aan, slechte site

Gepubliceerd op 9 april 2011 door Mysti.

Ben op de chat leuke mensen tegengekomen en het idee erachter een echt gratis website is goed. Echter het beheer, de admins erachter zoals velen zeggen zijn zo corrupt als wat.

Een keer was er op de chat iemand die hele lappen songteksten zat te plakken waarvan ik niet gedient was en als spam zag dus ik negeerde hem gewoon.niet wetend dat hij daar bericht van zou krijgen. Toen begon hij mij elke keer zodra ik online kwam te negereren (en krijg daar dus ook steeds bericht van) maar 1 keer noemde hij me eikel dus ik plaagde hem heel eventjes door hem een paar keer te negeren waardoor hij dus steeds bericht kreeg. Daarop riep er een admin: kappen nou.
Dus ik zeg admin laat me even praten erover wat er aan de hand is en wat denk je? Redelijk antwoord? Nee gelijk een ban.
De volgende dag werd ik nog steeds genegeerd door die persoon dus ik zei aan de admin dat ik ook last van hem had maar dan word je gewoon genegeerd en admin praat gerust met die andere persoon.
En ik had weleens vragen gesteld aan een admin terwijl hij aanwezig was op de chat en zelfs gemaild maar je wordt gewoon genegeerd.

Pas ook goed op als je daar berichten stuurt alles word daar bewaard en je kan niks verwijderen!!
Ik mailde 2 personen die ik ken daar gewoon netjes wat er gebeurd was,dat ik ook moest oppassen dat anders straks mn account misschien wel verwijderd zou worden.
En vervolgens 30 minuten later was mijn account ook inderdaad verwijderd.

Ook heb ik veel verhalen gehoord dat accounts zomaar verwijderd waren. Ik kwam er sinds januari 2011 maar heel veel mensen waren ineens "weg'"

Wat iemand zei tegen mij, het is een kliekjesvorm daar.

Google maar eens goed, zulke klachten hierboven komen heel vaak voor daar.

Pluspunten
  • gratis
  • leuke en serieuze mensen.
Minpunten
  • slecht beheer
  • profielen worden zomaar verwijderd
  • vragen worden gewoon niet beantwoord.
Aan te bevelen

Nee, kan beter naar alternatieven zoeken