8.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Zeer positieve ervatingen

Gepubliceerd op 6 juni 2021 door David.

Ik ben als man al zeker 1 jaar verschillende datingsites aan het proberen met als doel een 'bijvrouw' te vinden, dit ging ontzettend makkelijk , maar vergt wel wat ervaring.
Wat zijn de tips:
1. Per datingsite die specifiek richt op de doelgroep van vreemdgangers heb je duidelijke verschillen. Second Love heeft in verhouding met andere sites veel vrouwen die serieus een minnaar zoeken. Dus in verhouding (veel) minder gescheiden of alleenstaande vrouwen die makkelijk een man willen scoren. Probleem is echter dat dit ongebonden vrouwen direct veel aandacht van je willen, wat bij hun is alleen ook direct alleen. Sterker nog, ze kunnen verliefd op je worden en dan heb je echt een probleem. Zelf ervaring mee gehad en dat is niet fijn, je voelt je zelfs schuldig, terwijl dat natuurlijk helemaal niet de insteek is om een bijvrouw te nemen. Dus kies altijd voor een gebonden vrouw.
2. Foto's: Mannen zijn snel geneigd om te denken dat vrouwen pikante foto's leuk vinden, omdat mannen dat ook van vrouwen leuk vinden om te krijgen. Feit is echter dat veel vrouwen een hekel hebben aan dit soort foto's van mannen. Liefst willen ze je zien als goed geklede en verzorgde man met een nonchalante kledingstijl, maar wel 'zakelijk'. Dus laat de dickpicks, foto's met katten, honden, vrienden, karpers, etc. maar achterwege. Hier knappen ze nagenoeg allemaal op af.
3. Novamora heeft veel alleenstaande vrouwen met een rauw randje én die vaak al lang in 'de business' zitten en er meerdere sexpartners op na houden. Enkele rare vrouwen ontmoet in de zin van praten over mannen alsof je in de rij mag staan om even van haar gebruik te maken. Het moet je stijl zijn, maar dat is niet de mijne.
3. Tinder: 95% serieuze vrouwen die een relatie zoeken. Vaak zitten daar ook bekenden tussen. Mijn les...nooit doen! Ben daar betrapt en qua vangst had het 1 vrouw opgeleverd.
4. Wees duidelijk in je tekst, wat je wilt en zoekt. De meeste vrouwen die een bijpartner willen, zoeken een man die voldoet naar hun zoektocht naar het gebrek aan spanning. Probeer dus spannend te zijn voor een vrouw. Ook wil men geen claimende mannen, dus vooral aangeven dat je prijs stelt op privacy en discretie.
5. Geeft aan dat je een exclusieve relatie zoekt. Dus geen bedhopper bent.
6. Dat je aan safe-sex doet
7. Straal klasse uit
8. Kom zelfbewust en zelfverzekerd over in je tekst.
9. Veel vrouwen zijn dol op een zelfverzekerde man MET humor. Vooral sarcasme wordt opvallend vaak genoemd.
10. Realiseer je dat er ook veel rotzooit tussen zit en er veel gelogen wordt. Vraag dus altijd recente foto's. Te vaak vrouwen ontmoet die (veel) dikker waren dan op de foto, of letterlijk foto's van 10 jaar of ouder er op zetten.
11. Vrouwen tussen 38 en 45 zijn het leukst. Plat gezegd komt dat omdat zij veel ervaring hebben op seksueel gebied, maar ook omdat je duidelijk merkt dat vrouwen na hun 45e in verval raken ;-)
12. Chat niet te lang, maar stel een ontmoeting voor. Waarom? Dit voorkomt dagenlang chatten, waarna blijkt dat de vrouw gelogen heeft over haar uiterlijk.
13. Vrouwen die hun foto's niet willen delen doen dat niet voor niets. Privacygevoelig als excuus is absolute onzin. De reden is altijd omdat ze weten dat ze vaak afgewezen worden o.b.v. hun foto's. M.a.w. dan weet je genoeg. Dus willen ze wel foto's van jou, maar zij geven niets? Simpel...afhaken!
14. Praten over gezinssituatie geeft een gebonden vrouwen inzicht in jouw situatie én geeft haar vertrouwen. Erg belangrijk voor een serieuze vrouw.
15. Jouw penislengte, dikte, libido, etc. zijn echt niet belangrijk om te melden. Dit toont frustratie en een minderwaardigheidscomplex. Daarnaast komt het erg plat over, wat veel vrouwen doet afhaken.
16. Ik ben bij secondlove nog nooit fake-accounts tegengekomen. Bij Novamora ook niet.
17. Ja, er bestaan hele jonge vrouwen die vallen op oudere mannen. Op mijn 49e kreeg ik berichten van vrouwen tussen de 19 en 29. Kan je doen, maar je moet je dan wel aanpassen aan hun levensfase. Persoonlijk vind ik dat je je als man dan teveel moet aanpassen. Kan overigens wel een keertje leuk zijn.
18. Foto's. Vrouwen zijn erg visueel ingesteld. Jouw accountfoto's zijn daarom erg belangrijk. Dus niet zo maar wat foto's er op kwakken, maar er echt tijd aan besteden. Er staan (10)duizenden mannen op dit soort sites, dus om daartussen op te vallen, zijn foto's absoluut nummer 1.
19 Tekst: Wees luchtig, pragmatisch, onbekommerd, relaxed, leuk, charmant. Zelfs platte vrouwen vinden dit soort teksten interessanter om te lezen dan platte mannen teksten.
20. Nadeel van al deze sites: Er zitten veel repeaters op. Dus vrouwen die er al jaren gebruik maken van deze sites. Enerzijds maakt dat natuurlijk niet zoveel uit, maar anderzijds zit er een pro tegenover je. Leuker is om een vrouw te vinden voor wie alles ook nieuw is. Dit verhoogt de spanning.

Maar verder... doen. Het is leuk, veel contact met vrouwen met uiteenlopende interesses en achtergronden. Spreek veel af, zoek leuk terrassen op, trakteer, laat de vrouw vooral praten, gebruik humor en toon zelfverzekerd. Complimenten geven is leuk, maar overdrijf niet.

Succes!

Pluspunten
  • Echte profielen
  • Veel vrouwen in een relatie (meer dan bij overige sites)
  • Best veel keuze
Minpunten
  • Veel doorgewinterde vrouwen met veel ervaring
  • Prijzig. 80,00 Euro voor 2 maanden... Veruit de duurste die er is. Novamora is 20,00 Euro
Aan te bevelen

Ja, Veel gebonden vrouwen en geregeld nieuwe aanwas door continue campagnes van Second Love