7.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
35

We zijn gek op Gratis.. toch?

Gepubliceerd op 4 juni 2007 door Appeltaart.

Mensen die iets niet willen verkopen bieden het aan op \"Gratis op te halen.nl\". Je ziet veel grindtegels en stoeptegels en coniferenhagen die men er dan zelf nog uit moet halen en dat soort zaken voorbij komen. Soms worden er inderdaad echt leuke spullen aangeboden maar men heeft niet de mogelijkheid om een foto toe te voegen. Een enkeling verwijst naar een pagina op het internet bij een andere aanbieder waar deze mogelijkheid wel aanwezig is, of soms geven mensen aan dat het mogelijk is om een foto van het onderwerp per email te vervangen. Alhoewel ik er redelijk vaak opkijk heb ik nog nooit iets kunnen ophalen via deze site. Ik heb twee keer gebeld met mensen en ook twee keer gemaild maar dan blijkt al snel dat de speelgoedkist of de hamsterkooi al is opgehaald of met het grofvuil is meegegeven.
Dat is toch een aanzienlijk verschil met sites die meer bezoekers trekken, die advertenties worden redelijk goed bijgehouden door de mensen die er spullen op aanbieden en dat is bij gratisoptehalen.nl in mijn ervaring wel stukken minder.

Wel is deze site een goede plek om ongewilde en gratis huisdieren op te vinden. Iemand die zijn dier gratis wegdoet is in ieder geval niet op winst uit en zal een goede baas verkiezen boven iemand die ervoor wil betalen.

Ook een aanrader voor studenten die huisraad nodig hebben.

Wanneer je kijkt op gratisoptehalen.nl krijg je ook de mogelijkheid om op de belgische variant te zoeken, wanneer je bij de grens woont een leuke bijkomstigheid maar of je nu voor een gratis hamsterkooi van friesland naar antwerpen wilt rijden? Dat moet ieder voor zich beslissen.

Pluspunten
  • Alles gratis in heel veel verschillende categorien.
  • Adverteren is gratis, en reageren ook.
  • Mooi initatief.