8.3
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
63

Weer.nl

Gepubliceerd op 22 april 2007 door MeteoConsult gebruiker.

Mijn nummer 1 site wat betreft het weer. Elke dag kijk ik hier of ik nat zal worden op de fiets, en dus beter met de auto kan gaan. En het aantal graden dat de site aangeeft, bepaalt wat ik op de betreffende dag aandoe.

Pluspunten
  • Nederland: Het weer is zowel met woorden als symbolen aangegeven, en je kunt alleen het weer of alleen de temperatuur bekijken. Als je op de provincie klikt waarvan je het weer wilt weten, zie je een overzicht van het actueel en het verwachte weer, vooruitgekeken op een week. Dit verandert wel steeds, omdat het bijna onmogelijk is om nu al te weten wat het weer over een week zal zijn.
  • Neerslagradar: Op de neerslagradar is af te lezen waar en wanneer er neerslag valt. Je kunt zelfs zo’n anderhalf uur terugkijken, en twee uur vooruitkijken. Zo ben je altijd voorbereid op een stevige plensbui. Met de neerslagradar kun je ook naar de neerslag in het buitenland kijken, zoals Spanje.
  • Skiweer: Ook het skiweer is erg overzichtelijk, maar aangezien wij nooit gaan skiën, maak ik hier nooit gebruik van. De informatie is zeer uitgebreid per skiplaats, en dat zijn er nogal wat!