Goede ervaringen met StudentenWerk

Gepubliceerd op 19 juni 2012 door Lisa.

Ik heb eigenlijk niets dan goede ervaringen met StudentenWerk.

Tijdens mijn studieperiode heb ik veel via StudentenWerk gewerkt. Het was voor mij ideaal om mijn studie te combineren met flexibele bijbaantjes. Ik heb 1x een prettig gesprek gehad met een recruiter en aangegeven waar ik naar op zoek was (flexibele administratie klussen). Toen kwam ik in een soort administratie pool terecht. Daarna was het vaak een kwestie van bellen, mailen of online solliciteren en dan had ik weer een klusje voor een paar dagen of weken. Met de recruiters heb ik altijd prettig contact gehad. Ze luisteren goed naar je en proberen te doen voor je wat ze kunnen. Ook werd ik voordat ik ergens aan de slag ging altijd goed geïnformeerd.

Pluspunten
Ik vond StudentenWerk altijd goed georganiseerd. De communicatie met hen verliep helder en de website is makkelijk in gebruik. Bij StudentenWerk wist ik vaak snel waar ik aan toe was, dat is prettig.
Minpunten
Ik heb geen slechte ervaringen met StudentenWerk.
Aan te bevelen
Ja, ik heb het idee dat studentenwerk voor ieder wel wat wils heeft. zeker de moeite waard om eens te kijken als je op zoek bent naar een (bij)baan!
8.3
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Deel deze ervaring
Wat vind je van deze ervaring?
Lees ook één van de andere 54 ervaringen over Studentenwerk.nl:
Start 1-2