1.7
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
4

Heeft u teveel geld of teveel kilo's?

Gepubliceerd op 31 juli 2009 door Griebelrups.

Dit soort pillen kloppen het geld uit je zak en brengen niet het effect wat zij beloven. Met winstmarges van ruim 60% is de drogist de lachende derde en uiteraard ook de leverancier.
Als u wilt afvallen, pas op uw voedingspatroon. Eet iets minder dan normaal, eet gezond met fruit en groente en drink geen cola, bier en dat soort suikerhoudende rommel, maar drink water.
Beweeg daarbij iets meer dan normaal, maak een flinke wandeling, laat de auto eens staan en pak de fiets. Kortom beweeg vaker en u zult merken de kilo¨s vliegen eraf. Wel volhouden he!!!
Door sporten lijk je in beginsel niet echt af te vallen. Dit komt omdat je gespierder wordt en spiermassa weegt meer dan vet. Na verloop van tijd slaat dit om en vliegen wederom de kilo´s eraf.
Ik heb het zelf meegemaakt was 122 kg en ben nu 93 kilo, zonder middeltjes, maar met meer bewegen en gezonder eten. Het heeft wel ruim een jaar geduurd maar het resultaat is er wel dacht ik zo.
Succes allemaal!!!!

Pluspunten
  • Dit product heeft als enige sterke punt dat je actiever wordt, maar als je goed gemotiveerd bent om af te vallen moet dit vanuit jezelf komen.