4.3
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
61

Ik was al mijn geld kwijt aan deze producten!

Gepubliceerd op 9 oktober 2007 door Gabrielle.

Toen ik op de advertentie afkwam van herbalife, wilde ik graag afvallen. Ik maakte een afspraak met een distributeur en ik volgde de procedure: op de weegschaal staan, tussendoortjes proeven en een heel gepreek aanhoren waarom deze producten nou zo goed waren.
Ik besloot om een doos te kopen,(ja ik moest en zou een doos vol met producten kopen). Ik raakte dieper en dieper in de kosten en op een gegeven moment wilde ik stoppen.
Toen ik dat aangaf vroeg ze aan mij: wil je geen distributeur worden? Nou, als ik zo mijn geld terug kon verdienen, wilde ik dat wel ja!

Ze verzekerde mij dat ik er niet zoveel voor hoefde te doen, in ieder geval geen geld eraan te besteden, dus tekende ik het formulier dat ze mij aanbood.
Na een week ontving ik het formulier thuis en moest ik weer een doos met producten kopen! De doos was samen met de brief al bij mij aangekomen en ik zou daar voor getekend hebben! Dat was dus niet zo.
Die doos heb ik dus ook nooit betaald he!

Ik heb de spullen terug gegeven, maar ik had me er zo op verheugd en ben zo teleurgesteld hierin geraakt, dat ik geen zin meer heb om mee te doen aan al deze oplichterspraktijken!

Pluspunten
  • Ik zie geen sterke punten.