3.7
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
33

Herbalife producten bij Lifestyle4all

Gepubliceerd op 25 mei 2007 door Gabrielle.

Toen ik de website van Lifestyle4all bezocht viel mij meteen op dat het hier gaat om de producten van Herbalife.

De producten van herbalife zijn opzich wel goed, maar ontzettend duur. De cremes en gezichtsverzorging werkt uitermate perfect, maar ik heb wel slechte ervaringen gehoord van mensen die probeerden af te vallen met producten van herbalife.

Als eerst maakt u een afspraak met een van de consulentes die u vragen gaat stellen over uw eetpatroon, klachten, stoelgang etc. U wordt ook gewogen en aan de hand van het schema ontvangt u een aangepast dieet.
Dit dieet bestaat uit voldoende gezond voedsel binnen krijgen en het gebruik van de shapeworks. (poeder die in melk of een sapje wordt gedaan)
Ook heeft herbalife pillen die op natuurlijke basis zijn geproduceert. de ervaringen van andere herbalife gerbuikers waren helaas negatief. Een vriendin van mij is er zo ziek van geworden dat ze meteen hiermee moest stoppen.

Op deze website staan de programma's aangegeven die ondergesplits zijn in: afvallen, aankomen, betere conditie, betere stoelgang etc.
Ik vind persoonlijk dat mensen regelmatig moeten sporten, gezonder moeten eten, stoppen met roken of met andere vieze gewoontes. Als mensen zich dit patroon aanleren of met behulp van een arts, dan zullen ze merken dat ze hierdoor beter in hun vel gaan zitten. Niet door al die dure producten.

Deze producten heb je in alle soorten en smaken, ze zijn naar mijn ervaring ontzettend lekker, maar ze hebben bij mij niet gewerkt.

Pluspunten
  • De sterke punten vind ik dat je altijd de goede ervaringen leest van andere mensen die herbalife gebruiken, dit trekt veel mensen aan.
  • De website is overzichtelijk en de shakes zijn lekker om te drinken.