5.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
56

Hoezo afvallen? Ik ben aangekomen door deze producten!

Gepubliceerd op 9 oktober 2007 door Gabrielle.

Helaas is dit weer een onderdeel van herbalife, waar ik een hele tijd gebruik van heb gemaakt. Ik wilde afslanken, maar door sommige van deze producten ben ik juist aangekomen. Een tussendoortje mag, maar de tussendoortjes die hier worden aangeboden vind ik wel erg duur. Ook de shakes zijn duur, maar wel lekker.

Het motto van herbalife is: Hoeveel is je gezondheid je waard? Dit is de vraag die altijd gesteld wordt als je op deze websites kijkt of een afspraak maakt met 1 van de consulentes.
Wat bedoelen ze met deze vraag? Nou, het kost je hoop geld om deze producten te gebruiken en je moet het blijven gebruiken, anders kom je weer aan.

Deze producten kun je wel terug sturen mocht het niet werken, maar is dat wel zo?Nee, als je een product terug stuurt zoals ik heb gedaan, dan bellen ze je op of ontvang je een brief met de vraag: Hoe kun je nou weten of dit product echt werkt in een maand? Je moet het wel minstens een paar maanden gebruiken wil je weten of het werkt! Belachelijk!

Daarom zal ik ook niks meer bestellen bij herbalife of alle websites die hierbij zijn aangeloten.
Ik gebruik nu gewoon zemelen van de kruidvat, ik beweeg wat meer, drink veel water en let op mijn eetgewoonten, dit helpt veel beter!

Pluspunten
  • Ik zie geen sterke punten.