1.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
2

verkeerde beschrijving op site ,retourkosten voor klant

Gepubliceerd op 17 mei 2013 door lissajoosse.

Op 15-05 bestelde ik twee thuistests ,ik zocht bij thuistesters en klikte links onder met het blauwe blokje ervoor {dus niet het grijze gedeelte }bloedarmoede test en kwam op deze terecht
ik dacht een volledige test te kopen er staat niet bij dat er apart een meter van het merk Kernel bij gekocht moet worden.
Ik klikte direct op "in winkelwagen"onder de foto boven de beschrijving ,er stongd geen overige informatie of iets dat ik zichtbaar in kon klikken voor meer info en kon dus niet weten dat de info foutief of onvolledig was.
Nu blijkt dat de test tweemaal op de site staat ieder met andere info erbij.Bij de klantenservice verwijst men mij naar de beschrijving via waar ik het NIET besteld heb en geeft men mij de schuld van de foutieve bestelling .Ik moet dus zelf maar zorgen dat het bij de winkel terug komt en draai op voor de verzendkosten.......het schijnt dat dit bedrijf ook vaak helemaal niet terug betaald dus ik twijfel of ik zomaar ga verzenden straks heb ik nog meer kosten op die manier.
Ieder normaal bedrijf zou het pakje netjes op laten halen maar kennelijk halen zij liever voor 4,95 euro verzendkosten boze klanten en slechte reviews op hun hals zodat straks niemand meer besteld,da,s nou dom bezuinigen!

Pluspunten
  • geen sterk punt gevonden ,hoop ergernis dat wel.
Minpunten
  • Slechte info op de site en een rigide klantenservice die niet klantvriendelijk is en geen fouten toegeeft zelfs niet als je gekopieerde teksten van de eigen site en de link meestuurt zodat ze hun eigen fout kunnen nakijken.Ze blijven volhouden aan hun eigen gelijk.
Aan te bevelen

Nee, Slechte info op de site waardoor je verkeerde dingen besteld en een rigide klantenservice die niet klantvriendelijk is en geen fouten toegeeft zelfs niet als je gekopieerde teksten van de eigen site en de link meestuurt zodat ze hun eigen fout kunnen nakijken.Ze blijven volhouden aan hun eigen gelijk.