10.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
94

Ervaring van een 'Care Mediator'

Gepubliceerd op 6 september 2006 door Appie.

Alvorens te beginnen met mijn ervaringen wil ik eerst opmerken dat ik een van de vennoten ben van Care Mediator. Omdat ik zelf in juni een behandeling ben ondergaan wil ik dat graag mededelen...

Al sinds mijn twaalfde droeg ik een bril en sinds een jaar of twee droeg ik lenzen. Iedereen die een bril of lenzen heeft gedragen zal weten dat het niet altijd een pretje is. Ik vond het vooral lastig dat ik elke keer mijn lenzen moest uitdoen wanneer ik een middagdutje wilde doen. Als student zijnde werk je, vooral tijdens tentamenperiodes, tot laat in de nacht door en een middagdutje wordt in die tijden een gewoonte. Gelukkig word ik niet meer belemmerd door mijn lenzen.

In juni 2005 ben ikzelf behandeld in het Istanbul Medicine Hospital. Ik overwoog al een lange tijd een laserbehandeling te ondergaan maar had er nooit prioriteit aan gegeven. Nadat we samen met mijn compagnon besloten hebben om laserbehandelingen aan te bieden werd het al snel duidelijk dat ik als eerste de behandeling zou ondergaan. Gezien de deskundigheid van de artsen, de betrokkenheid van de verpleegkundigen en de kwaliteit van de gebruikte laserapparatuur heb ik er echter geen seconde aan getwijfeld.

Na het uitgebreide vooronderzoek en de nodige analyses van onze toparts werd duidelijk dat mijn hoornvlies net iets te dun was voor de Lasik-methode. Dit betekende dat mijn hoornvlies met de Lasek-methode losgeweekt en opzij geschoven zou moeten worden, zodat de Wavefront-laserstraal gebruikt kon worden. De Lasek-methode is de methode waarbij het meeste napijn wordt ervaren en ik moet eerlijk toegeven dat ik de behandeling absoluut niet prettig vond. Gelukkig werd ik tijdens mijn reis vergezeld door mijn vrouw en na de behandeling zijn we door de Guest Relations-afdeling van het ziekenhuis afgezet in het viersterren hotel waar we verbleven. Op de dag van de behandeling moest ik elke uur een aantal druppels krijgen en toen ik in de ochtend wakker werd voelde ik gelukkig geen pijn meer. De komende paar dagen voelde ik irritatie in mijn ogen, maar van pijn was gelukkig geen sprake. Ik ben zelfs in staat geweest om in dezelfde paar dagen een aantal haartransplantatieklinieken langs te gaan om de nodige afspraken hiermee te maken. Na de Lasek-methode moet je voor vier à vijf dagen lang elke dag gecontroleerd worden door de arts en da de vijfde dag worden de tijdelijke lenzen die tijdens de behandeling worden geplaatst definitief verwijderd. Elke dag werd ik opgehaald door Dhr. Kucuk van de Guest Relations-afdeling zodat de controle kon plaatsvinden en dit maakt natuurlijk alles veel makkelijker.

Ik kan zeggen dat ik erg tevreden ben met de behandeling en ik geniet van een zicht dat ik al jaren niet had ervaren. Hoewel ik de meest onprettige behandeling ben ondergaan kan ik zeggen dat het de moeite zeer zeker waard is. Omdat ik alles van begin tot eind zelf heb ervaren stelt dit mij in staat om anderen optimaal te begeleiden bij deze heugelijke gebeurtenis…