3.7
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Misleiding! Leeftijdsgrens 30 jaar niet zichtbaar

Gepubliceerd op 23 september 2022 door Ella.

2 Steps From Sea – Apartment 2 Bedroom – Kitchen – Wifi – Tramway – Air Conditioner – INTERNATIONAL TV – UNLIMITED MOVIES SERIES geboekt voor 1 nacht.vooruit betaald geen geld retour bij annulering niks mis mee,maar hier komt het addertje onder het gras leeftijd grens 30 jaar! Dit is pas vermeld helemaal onder aan de pagina in het dichtgeklapt info Appartementsvoorwaarden.Dus niet overzichtelijk en misleidend wie verwacht dit nu dat je boven de 30 jaar moet zijn.Binnen 15min na contact met de verhuurder en booming.con op aanraden van de verhuurder accommodatie geannuleerd.Werd beloofd als wij dit snel zouden doen hij het weer kon verhuren en hij ons zou terugbetalen,ook door booming.com bevestigd dat geld retour zou gegeven worden.Je raad het vast niets van waar beide houden voet bij stuk en geven ons geld niet retour.oplichterij is het gewoon! Ik zei dat ik in een revieuw zou plaatsen om overige mensen hiervoor te waarschuwen.No way, je kan geen revieuw plaatsen als je geannuleerd hebt! Gebeld met booking ik zei dit klopt toch niet ik krijg de melding u bent niet uitgenodigd om een beoordeling te plaatsen.Klopt mevrouw u heeft geannuleerd.Nee dit kan toch niet dus jullie doen bewust mee om geen reële beoordelingen te mogen plaatsen.Misleiding alleen positieve beoordelingen komen er.Dus je kan niemand waarschuwen! Gaf aan hun aan dat dit een uitzonderlijk geval was wie verwacht er nu een leeftijd van 30 als voorwaarde,dit mogen ze dan beter aangeven boven aan en middels een leeftijd in te voeren voor je je boeking kunt afrekenen bij deze! Denk je echt dat ze dit gaan verbeteren denk het niet! Vroeg de dame van de klantenservice heeft u hiervan gehoord 30 jaar grens is dat normaal? Ja mevrouw heel vaak …..! Ze spelen onder een hoedje met zulke partners die een gat gevonden hebben om consumenten te bedriegen door misleiding.Mooi geld verdiend met niks verhuren.Vraag me af hoeveel mensen er nog meer ingetrapt zijn.Wees gewaarschuwd! Ik ga overal waar ik kan mijn ervaring delen van deze oplichting.Tevens ga ik een melding bij ACM consuwijzer op deze link plaatsen https://www.consuwijzer.nl/reizen-en-accommodaties/klacht/ik-heb-een-klacht-over-mijn-pakketreis-accommodatie-wat-nu op Trustpilot,Radar en alle andere klachten links waar ik maar kan.We moeten elkaar helpen door ons verhaal te delen.Want wij als consument zijn hier de dupe van en booming.com staat niet aan onze kant.Zeer slecht.Grote bedrijven als zij zouden hier niet aan mee moeten doen en naar onze klachten luisteren en er wat mee doen!! Dit mag tevens beter in de wet opgenomen worden.

Minpunten
  • Leeftijd invullen verplicht stellen bij uitzonderingen zoals 30 jaar voldoe je niet hieraan zou je niet moeten kunnen boeken. Of dit te vermelden bovenaan bij keuze boeking accommodatie.
  • Beoordeling ook bij annulering kunnen plaatsen.Nu mag je alleen bij een uitnodiging dit doen niet reëel nu.
Aan te bevelen

Nee, Booking lost geen klachten op beschermt consument niet voor slechte partners blijven samenwerken en steunen hiermee oplichting!