Prime printje van de ANWB

Gepubliceerd op 27 juni 2007 door doortje.

Een route plannen via een routeplanner op internet werkt niet altijd even goed, dat is jammer want soms heb je hem wel nodig.
Vooral voor de mensen die geen navigatiesysteem in hun auto hebben is een goed werkende routeplanner een geschikte uitkomst.
Natuurlijk zijn er wel andere betrouwbare routeplanners die wel goed werken maar ik persoonlijk geef de voorkeur aan een solide betrouwbare routeplanner, één als de routeplanner van de ANWB bijvoorbeeld.
Tot op heden heb ik daar geen extreem negatieve ervaringen mee en negen van de tien keer heb ik daar geen klagen over maar soms gaat er wel iets fout.
De site ligt eruit of de bestemming kan niet gevonden worden, allemaal kleine technische foutjes of aanpassingen.
Laatst had ik de ANWB routeplanner een route in een andere stad laten plannen en helaas bleek deze niet helemaal te kloppen.
Tenminste hij klopte wel maar inmiddels waren de straten zodanig aangepast dat er daar geen auto verkeer meer door heen mocht.
Erg vervelend maar daar kon de ANWB ook weinig aan doen dus dan is het zoeken natuurlijk naar hoe je daar wel kan komen.
Met enig zoekwerk is het me wel gelukt mijn bestemming te vinden dus erg veel te klagen heb ik niet over de service van de ANWB.
Ooit heb ik zelfs de ANWB een verandering door gegeven en daar werd positief op gereageerd dus wat dat betreft kan ik alleen maar zeggen, ANWB petje af voor jullie !

Pluspunten
Goed werkende site.
Duidelijke uitleg route.
keurige service naar leden toe.
8.7
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Deel deze ervaring
Wat vind je van deze ervaring?
Lees ook één van de andere 61 ervaringen over ANWB Routeplanner:
Start 1-2