4.7
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
5

Mooie beloftes maar niet waar kunnen maken

Gepubliceerd op 13 november 2012 door Jong stel.

Mijn vriend en ik wilde er eens een paar dagen tussen uit. Op een of andere manier krijg ik altijd mails van Travelbird, en daar deed zich een leuke aanbieding voor: 2 nachtjes slapen in een 4-persoons Lodge en een bootje met picknickmand erbij. We betaalden 200 euro (exclusief nog de administratie kosten enz.) en een week later vertrokken we naar Lith. Daar aangekomen werden we goed ontvangen, er was alleen geen pasje van de slagboom meer beschikbaar (lastig, maar geen groot probleem). We kregen een 2-persoonskamertje met alleen een bed en een badkamer, heeeel anders dan wat we hadden geboekt. Dat was namelijk een 4-persoons lodge 2-persoonsbedstee, een 2-persoonsslaapkamer, een tweepersoonssofa in de woonkamer met lcd-tv, kitchenette met 4-pitsgasstel, koelkast met vriesvak en een eettafel voor 4 personen.
Nu hadden we ons al helemaal verheugd op de bedstee en we hadden ook eten meegenomen om te koken, maar er was geen keuken.
Terug naar de receptie natuurlijk, want dit klopte niet! De baas van het park kwam erbij en bood zijn excuses aan. Ze hadden met travelbird afgesproken dat er blijkbaar verschillende soorten Lodges verhuurt zouden worden en Travelbird had alleen de grootste op zijn website staan. Na lang duwen en trekken was er nog een invalide Lodge beschikbaar, die een slaapbank had en een keukentje. Deze moest alleen nog schoongemaakt worden, maar dit zou direct gebeuren (om 3 uur 's middags). We zijn toen wat gaan drinken op een terras in het dorp en hebben wat rondgekeken en zelfs nog een hapje gegeten. Toen we terugkwamen om 7 uur, was er nog niks gedaan en lagen de vuile handdoeken van de vorige mensen er nog steeds. Na nog eens een uur in de regen hebben staan wachten, kwamen dan eindelijk de schoonmaaksters. Ze waren binnen 15 minuten weer klaar en er was niet eens gestofzuigd of gedweilt.. Niet zo fris dus. Gelukkig konden we eindelijk onze lodge binnen.
Toen we de volgende ochtend wilde douchen, was er geen warm water en dit kwam er ook niet nadat we naar de receptie waren geweest. Gelukkig was dit ''s avonds weer verholpen, maar de ochtend daarna was het weer zover.
Deze dag kregen we het sloepje. Beloofd was een goed gevulde picknickmand. De mand die wij kregen bestond uit een fles rode wijn (hele slechte), 2 blikjes cola, een broodtrommel met 2 magere sandwiches en het ergste: verschillende verpakte koekjes die al maanden over de datum waren!
Echt waar, we hebben een verschrikkelijke vakantie gehad!

Pluspunten
  • Iedere dag leuke aanbiedingen en voor ieders wat wils.
Minpunten
  • De aanbiedingen kloppen niet met de werkelijkheid, jammer!
  • Als het te mooi is om waar te zijn, is dat dus ook zo!
Aan te bevelen

Nee, ze beloven dingen die ze niet waar kunnen maken..