5.7
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
1

erg veel problemen met de borg

Gepubliceerd op 2 augustus 2013 door Richard Schmits.

Ik ben ongeveer sinds septemebr 2011 in conflict met Villa XL. Voor een trouwfeest heb ik een villa gehuurd in de Ardennen Re: 3411028568, Les Bains (48).Het is een groot en mooi huis en voldeed gelukkig aan al onze verwachtingen [en die van mijn 25 gasten]. Helaas is de afwikkeling niet helemaal netjes verlopen want er is een deel van mijn borg ingehouden. 3 weken na de eindinspectie [die 1,5 uur duurde en waar alles in orde is bevonden] merkte ik dat mijn borg niet geheel was terug gestort. Na veel mailen met VillaXL ,die zich niet verantwoordelijk voelde omdat ze tussen persoon waren, moest ik het maar met de eigenaar regelen. ik wilde graag naar de villa terug rijden om de schade te bekijken [want herstelwerk zie je altijf wel] maar dit was niet mogelijk omdat de villa alweer opnieuw was verhuurd. Ook een andere datum was niet mogelijk. Het contact met VillaXL ging erg stroef en uiteraard zijn ze voor klachten niet makkelijk bereikbaar maar voor boekingen wel. Aangezien ik niets met de eigenaar wilde regelen en VillaXL op hun verantwoordelijkheid heb gewezen wilde ze eindelijk [na 2 maanden mailen en aandringen] de zaak aanhandig maken bij hun verzekering en ik kreeg een verzelkeringsformulier toegestuurd. Vreemde zaak want ik ben helemaal geen partij voor de verzekering, maar de dame aan de telefoon zei dat dit in orde was. UITERAARD ging de verzekeringmaatschappij niet akkoord met mijn verzoek haha omdat ik GEEN PARTIJ ben voor hun. Ze zouden het opnemen met VillaXL maar heb nimmer iets meer van hun vernomen.
Ondanks dat de huismeester 1,5 uur de tijd heeft genomen om de gehele villa door te lopen heeft hij niets vreemds kunnen vinden. We worden we achteraf beschuldig voor het kapot maken van
- Verschillende gaten in de muur van één van de slaapkamers
- Bed op wieltjes is gebroken
- Een tafelpoot van de tafel in één van de slaapkamers is los
- Een kruk is gebroken
- Een lamp gebroken
Zaken die volgens mij wel gezien hadden moeten worden tijdens de eindinspectie en ook het herstel moet duidelijk zichtbaar zijn.
Mijn tip is dus, maak veel foto's voordat je de woning verlaat en houd rekening met ellende achteraf, want met VillaXL is niet te communiceren. Ik [en mijn 25 gasten] zal dan ook nooit meer via VillaXL boeken.

Pluspunten
  • hele mooie villa
Minpunten
  • borg verdwenen zonder overleg
  • valt niet mee te onderhandelen
Aan te bevelen

Nee, zie al het commentaar hierboven