3.3
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Verschrikkelijk klantonvriendelijk

Gepubliceerd op 5 juli 2016 door D. de Fouw.

Wat een ongelooflijk onbetrouwbare en inefficiënte organisatie is dit!!

Woensdagavond hebben wij onze vakantie naar Zuid Frankrijk geboekt, welke donderdagochtend per sms en email werd bevestigd, waarop wij de vakantie ook meteen hebben betaald via de bevestigingsmail! Blij verheugd waren vooral onze kinderen die na een druk schooljaar al uitkeken naar de vakantie. Tot gistermiddag...

Ik werd rond 15:00u gebeld door Jelle; er is een probleem, de accommodatie is helaas toch niet meer beschikbaar! Hierop uitte ik mijn teleurstelling en gaf aan op z'n minst een alternatief van deze organisatie te verwachten. Uiteindelijk heb ik zelf aangegeven interesse te hebben in een andere accommodatie op dezelfde camping. Het prijsverschil zou gedeeld worden. Mooie oplossing zou je denken, toch?! Totdat mijn vriend na zo'n 2 uur weer werd gebeld. "Het spijt ons heel erg meneer, maar ook deze accommodatie blijkt tegen eerdere toezeggingen in toch niet beschikbaar!"

1x een fout maken kan, maar 2x dezelfde fout maken is wel heeeeel dom en onacceptabel!

Het is inmiddels dinsdagmiddag en de door ons betaalde reissom van ruim €2400,- is nog altijd niet teruggestort!

De medewerkers van Villa XL blijken allemaal keurig een telefoontraining te hebben gevolgd. Misschien kan de organisatie beter investeren in het updaten van het reserveringssysteem! En in het trainen van het personeel in het acties meedenken ipv steeds maar die niet gemeende excuses aan te bieden!!

Gelukkig zijn er ook organisaties die wèl weten hoe ze met hun klanten om moeten gaan!! Vacansoleil heeft ons uiterst keurig geholpen met het vinden van een geschikte vakantie voor ons en onze 4 kinderen.

Aan te bevelen

Nee, Villaxl belooft van alles maar komt niets na en als klant kun je gewoon op je geld gaan zitten wachten. Incasseren doen ze heel snel alleen terugbetalen nadat ze verzaakt hebben daar nemen ze ruim de tijd voor.