Appartement in Rome via Wimdu.nl

Gepubliceerd op 31 mei 2012 door 2012_05_Rome.

Wimdu is een intermediair tussen aanbieders van appartementen en de reiziger die daarnaar op zoek is. Het is eenvoudig om een appartement te vinden, waarna je het via de site kan boeken. Je betaald dan meteen de kosten, ook al heeft de eigenaar de reservering nog niet bevestigd. Die bevestiging volgt meestal vrij snel, waarna je contact op kan nemen met de eigenaar.

Zijn er problemen, zoals in ons geval, als de eigenaar op het laatste moment de reservering annuleeert, dan blijkt Wimdu wat lastig bereikbaar. Ze zitten in Berlijn (Dld) en werken naar mijn idee vanuit meerdere plekken. Vermoedelijk vanuit huis. Op zich is daar niet veel op tegen, maar je merkt al snel dat de organisatie (nog) niet optimaal is. Uiteindelijk komt het allemaal wel in orde en wordt het geld teruggestort, waarna je een ander appartement kan reserveren, maar het kost wel wat moeite.

De tweede reservering verliep wel goed en het verblijf daar was goed. Niet erg luxe, maar dat mag je voor een dergelijk laag bedrag ook niet verwachten.

Wimdu biedt een stukje veiligheid door de betaling vast te houden totdat de klant ook werkelijk bij de accomodatie in ingecheckt.

Pluspunten
Ruim aanbod van laag geprijsde appartementen op goede locaties.
Weinig extra kosten en een snelle bevestiging van de reservering
Ze houden zich aan de afspraken.
- Vriendelijk personeel.
Minpunten
Rommelige en ondoorzichtige organisatie. Je weet niet met wie je nu eigenlijk zaken doet.
Telefonisch slecht bereikbaar, en het nummer wordt doorgeschakeld naar Berlijn.
Aan te bevelen
Ja, twijfelgeval. als je er niet tegenop ziet om zelf ergens achteraan te moeten lopen, wel.
4.3
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Deel deze ervaring
Wat vind je van deze ervaring?
Start 1-2