4.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
3

De eerste en de laatste keer met Corendon

Gepubliceerd op 23 oktober 2011 door Marlene en Peter.

8-daagse reis naar Turkije geboekt, dinsdagmiddag vertrokken van Rotterdam-airport met Transavia. Goede heenvlucht en late aankomst bij onze accomodatie. Onze terugreis stond op dinsdag 0.01 - 0.01 uur geboekt en maandagmiddag om 16.00 uur hoorden we dat we 's nachts om 01:30 uur weer zouden vertrekken naar Antalya. Snel onze koffers gepakt en zonder nog wat te kunnen eten en drinken op weg naar het vliegveld, alwaar we nog 2 uur moesten wachten op het vliegtuig dat om 06.45 uur vertrok naar SURPRISE Amsterdam-Schiphol met Sky-airlines. Vanaf Schiphol was er wel transfer naar Rotterdam geregeld, maar onze bedoeling was om van Rotterdam te vertrekken en in Rotterdam weer aan te komen.Nu konden we 2 uur extra reizen, terwijl we al doodmoe waren, omdat we niet meer konden slapen, maar ineens moesten vertrekken. Komt bij ons neer op een 7-daagse reis, maar door de algemene voorwaarden is dit natuurlijk goed juridisch ingedekt. Je zou verwachten gezien het verlies van de eerste dag dat je tenminste je laatste dag nog wat zou kunnen genieten, maar nee hoor, géén slaap, géén ontbijt, géén terugvlucht naar Rotterdam. Maar Corendon heeft zich juridisch waterdicht ingedekt. Eens maar nooit meer, in de bus op de terugreis beklaagden meerdere mensen zich hierover zowel over het hotel als over Corendon. De reisleider ter plaatse, dhr Mehmet Celebi, was uitermate druk met de "single" en gewillige dames maar had géén oog en/of oor voor zijn serieuzere klanten ;( Op de eenvoudige vraag waar wij konden winkelen/shoppen antwoorde hij doodleuk; Antalya. De markt in Finike was geweldig en ook in Kemer kon je goed winkelen maar dat " wist en/of vertelde" hij gemakshalve niet, hij stuurt je 118 km verder ;( Kortom erg teleurgesteld in het hotel, de reisleider, de arrogante bediening, m.u.v. de koks en het schoonmaak personeel, en last but certainly not least Corendon.
Turkije blijft een geweldig land om naar toe te gaan, vanwege het weer, de supervriendelijke en gastvrije bevolking, de overweldigende schoonheid van het land, dus jullie zien ons zeker terug, maar Corendon nooit meer.

Pluspunten
  • De reclame is erg geloofwaardig, de folders zijn veelbelovend en de prijzen zijn redelijk. Ze regelen alles wel goed, maar wel over de rug van de reiziger.
  • .
Minpunten
  • In de folder kon je een jeep huren, maar op de accomodatie bleek dit helemaal niet zo te zijn. Wij wilden graag fietsen huren, maar wat daar alszijnde fietsen door moesten gaan, waren 2 roestbakken voor minimensjes die de naam fiets niet mochten dragen. Kortom: niet geheel geloofwaardig allemaal.
Aan te bevelen

Nee, nooit