Balkenende 7?

Gepubliceerd op 9 februari 2007 door pa_pinkelman.

Van de week in het nieuws: JK Rowlings hart is gebroken nu ze het laatste deel van de Harry Potters-reeks af heeft. Het zevende boek is haar laatste boek.

Toen Balkenende nieuw aantrad, werd hij vaak vergeleken met Harry Potter. Inmiddels start hij binnenkort met zijn 'vierde boek' namelijk Balkenende IV. En het moet gezegd: Na een historisch slechte start heeft hij zich echter steeds meer kunnen profileren als de minister-president van Nederland. Een nieuw kapsel en een nieuwe bril maken van hem nog geen flitsende yup, maar een vooruitgang is het wel.

Wie verder kijkt dan het uiterlijk: JP heeft zo'n beetje alle schade en schande meegemaakt zodat hij geworden is wie hij nu is; Een ervaren leider die toch alweer een tijdje meegaat. Er zijn voorgangers die minder hebben gescoord.

De Harry Potter geluiden zijn verstomd en nu het beter gaat met de economie nemen ook de positieve geluiden toe. Balkenende is zo slecht nog niet

Pluspunten
Balkende aait wel eens een Ferrari en in verkiezingstijd wil hij zelfs nog wel eens een dansje doen. Toch mist de man de kapsones die veel politici ineens lijkt aan te steken. Hij doet al jaren op dezelfde manier gewoon en oogst daardoor bewondering
7.7
Politieke ideeën:
Geloofwaardigheid:
Charisma:
Deel deze ervaring
Wat vind je van deze ervaring?
Lees ook één van de andere 27 ervaringen over Jan Peter Balkenende (CDA):
Start 1-2