9.3
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
62

Tiscali.................toppie !!!!!!!!!!

Gepubliceerd op 8 februari 2007 door Hans.

Tiscali is echt perfect!!!!!!!!
Wij zijn van Planet over gegaan naar tiscali, heb er dan ook nog niet 1 keer spijt van gehad.
We hadden een T4 ( 4 mb/sec ) abo. bij planet ( ik had net opgezegd toen deze snelheid gratis werd omgezet naar T6 ) kosten € 55,= bij tiscali had ik ook T4 MET internet bellen erbij, gratis in heel nederland, de rest in iedergeval goedkoper dan bij KPN. Vlak daarna heb ik hem laten upgraden naar T12 ook met internet telfoon.
Heb het abo. van KPN terug laten zetten naar belbudget
Mijn kosten zijn nu € 34,95 + € 9,67 voor het koperlijntje van KPN dus € 44,62 totaal incl.gratis bellen. Dit abo.kost bij planet iets van € 79,= excl. geheel gratis bellen.
Zowel de T4 als de T12 en zowel het bellen als bellen met aardig downloaden dan wel internet verkeer ( 3 computers tegelijk ) heb ik nergens ook maar 1 centje last. Dat niet wil zeggen dat er nooit iets zal zijn, zoals bij iedere provider. Voor ons is het in iedergeval perfect, en als dit zo blijft, zullen wij er dan ook lang client blijven.
P.S. Bij Planet hebben we ook een fijne tijd gehad, ben daar weg gegaan alleen om het prijs verschil.

Pluspunten
  • De snelheden die belooft zijn, haal ik ook echt, soms er een stuk boven soms ook wel iets er onder maar dit mag geen naam hebben. we zitten ook met drie computer online, en merken hier niets van.
  • Bel vaak in nederland, pas naar zwitserland en ierland gebeld perfect.
  • Download 12288mb/sec upload 1024mb/sec.