8.7
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
75

Skype, gratis bellen ...

Gepubliceerd op 4 april 2007 door Angel81.

Ik ken skype al een paar jaar. Ik vind het echt een superuitvinding. Even een gratis programmatje downloaden en installeren en je kunt gratis bellen met personen over de hele wereld die ook skype hebben.
Dit is totaal niet moeilijk en iedereen kan het.
Het enige wat je wel nodig hebt is een headset of eventueel alleen een microfoon als je het geluid over de speakers wilt horen.

Voor mijn vriend is skype echt geniale uitvinding. Mijn vriend heeft namelijk
familie die in australie woont. Als skype niet bestond zou hij niet zomaar even naar hun bellen om te vragen hoe het met ze is. Dankzij skype kan hij dus gewoon naar australie bellen via het internet en het kost geen cent, helemaal gratis.

Mijn vriend zijn ouders wonen ook niet bij ons in de buurt, ze wonen aan de andere kant van het land en we zien ze dus ook niet erg vaak. Normaal belden we altijd gewoon via de telefoon, en ja dat kost belminuten. Nu sinds ze skype hebben spreken we ze een paar keer in de week en hoeven we niet na te denken over de belminuten. We kunnen rustig een uur met ze bellen.
We sparen dus een hoop belminuten uit dankzij skype.

Verder heeft skype ook de optie om gewoon berichten te typen, net als in msn. Ook kan je bestanden doorsturen en er is een optie om een groepsgespek te starten. Je kunt dus ook met meerdere personen tegelijk bellen.

Pluspunten
  • Gratis bellen met de hele wereld, makkelijk in gebruik