1.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
74

Mijndomein niet betrouwbaar

Gepubliceerd op 9 maart 2007 door Philip.

Voordat .EU uitkwam heb ik bij Mijndomein een aanvraag gedaan. Mijndomein heeft vervolgens niets meer van zich laten horen en mij geen domeinnaam gegeven. Na enig tijd ben ik gaan kijken of het gewenste eu domein inmiddels bestond, en het was een Duits advocatenkantoor.
Maar niet lang daarna kreeg ik een incassobureau op mijn dak om een openstaande vordering aan Mijndomein te betalen.
Het incassobureau kon mij in eerste instantie niet vertellen waar het voor was en ik ben weken van het kastje naar de muur gestuurd.
Mijndomein reageerde ondertussen NIET op mijn e-mail en een telefoonnummer was nergens te vinden. Ook het incassobruea kon/wilde dat niet geven uiteindelijk heb ik via een zuster organisatie een medewerkster van Mijndomein gesproeken en zij zou het uitzoeken. Ik heb daarna nog een mail van hen gehad om te vragen of het domein .eu betrof. Ik heb geantwoord dat dat correst was, maar dat ik niet de domein eigenaar was. Vervolgens heb ik alweer bijna 8 maanden én vanmijn domein én van het incassobureau niets meer gehoord. Maar ik heb ook geen brief net een veronschudiging gehad dat er kennelijk iets niet goed is gegaan.
Mijn idee ga niet in zee met Mijndomein.nl

Pluspunten
  • Snel met onduidelijke opdracht naar incassobureau