9.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
46

Degelijke service voor een lage prijs.

Gepubliceerd op 19 september 2007 door benjamin.

Na alle hosting aanbieder op een rij te zetten viel mijn keuze op one.com. Voor mij als game developer is een betrouwbare en goede service belangrijk. In het verleden heb ik bij andere aanbieders gezeten waarbij slechte service werd geboden en het regelmatig voorkwam dat mijn website geheel onbereikbaar is.

Om eerlijk te bekennen kwam bij mij de gedachte "goedkoop is duurkoop" op, toen ik de aanbiedingen van one.com zag. Maar nu al ruim 2 jaar gebruik makende van hun diensten, kan ik gerust stellen dat het gezegde bij hun niet opgaat.

Domeinen worden zonder problemen aangemaakt of overgeschreven. De hosting is 99,99% van de tijd beschikbaar. Mocht er toch iets onverwachts gebeuren wordt je hiervan netjes op de hoogte gebracht, wat mij overigens nog maar één keer is overkomen. De webruimte is uitstekend en de overdracht is inderdaad onbeperkt, erg handig als je met grotere bestanden werkt, wat bij veel webhosting nog wel eens een probleem is. De extra services werken ook erg goed. Met name hun spamfilter is uitstekend, dit in tegenstelling tot overige providers en webhosting waar ik mee te maken heb. De webeditor ziet er goed uit, maar zelf gebruik ik liever gebruik van ftp om m'n website over te brengen. Dat gaat razendsnel, uiteraard afhankelijk van je internetaanbieder. De helpdesk is erg goed en heeft verstand van zaken, zodat je snel antwoord voor je problemen hebt.

Ook de bereikbaarheid en snelheid waarmee de bezoeker op je website kan surfen is erg goed. Downloaden van bestanden is niet gelimiteerd, qua grootte en snelheid.

Al met al een uitstekend product en zeer aan te bevelen.

Pluspunten
 • Betrouwbare service, zeker 99,9% bereikbaar.
 • Grote webruimte.
 • Onbeperkte overdracht.
  Snelle ftp-verbinding voor uploaden.
  Snelle servers voor bezoekers en download van bestanden.
  Goede extra services, zoals spamfilter, asp, php5 en mysql.
  Uitstekende en deskundige helpdesk.