4.7
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Toffe ervaring, maar totaal geen begeleiding

Gepubliceerd op 25 april 2014 door Robbert.

Vandaag mijn moeder 5 rondes Ferrari rijden gegeven als cadeau. Over E-mail enkel de factuur mogen ontvangen, verder zelf moeten bellen over hoe laat we waar en wanneer worden verwacht.

Eenmaal aangekomen bij de inschrijvingen is degene die moet inschrijven niet aanwezig; of we nog 45 minuten willen wachten.

Hierna blijkt dat mijn moeder de enige is die alleen de Ferrari gaat rijden en niet een arrangement heeft; wij hadden misschien ergens anders moeten melden.

Uiteindelijk de persoon gevonden die we moesten hebben, Na een zéér korte uitleg en gauw een helm op het hoofd de baan op.

Na vijf ronden is zowel de 'begeleider' als degene die voor mijn moeder reed verdwenen en niet meer te vinden, dus geen mogelijkheid meer om de rit na te bespreken.

Bij de inschrijving zag ik stiekem een certificaat liggen voor mijn moeder, dus die maar wezen ophalen, wat ook nog lastig was; dit moest op een andere locatie, waar ze nergens vanaf wisten. Na een lange uitleg toch certificaat gevonden en de dag leuk kunnen afsluiten.

Als laatste puntje;
Helaas mocht ik niet als passagier in de auto zitten..

Pluspunten
  • Hele gave en unieke ervaring
Minpunten
  • Geen begeleiding
  • Voelt erg aan als lopende-band-werk
  • Helaas vrij prijzig
Aan te bevelen

Ja, Het is bezorgt de deelnemer een onvergetelijke dag, maar let goed op welk arrangement je neemt, ivm prijs!