2.7
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Voel me keihard genaaid door die oplichters

Gepubliceerd op 29 juli 2015 door Mildred.

Je stort je totdat je een ons weegt maar winnen ho maar dezelfde winnen. Zoals banaan anja340 mordjano joojtje gereluit astramama en ga zo maar door. Op zo'n manier is gokken niet echt leuk. Verliezen hoort erbij maar winnen moet toch ook gewoon toch kunnen nou niet dus op bc.

Pluspunten
  • Ik heb geen positieve punten over deze site. Na een paar jaar te hebben gestort ben ik die lui helemaal beu en hoef ik die koppen van hun niet meer te zien voordat ik uitgebreid begin te kotsen.
Minpunten
  • Je stort om hun jackpots te spekken. Je ziet alleen maar die banaan gereluit anja340 mordjano joojtje en andere winnen bah
  • De bonussen die je krijgt zijn het minimale plus is het zo op want het is bonus geld je mag niet winnen maar je moet ze spekken toch.
  • Vaak komen ze zeggen dat ze je niet goed zien op de cam. Laat je fucking oogjes uitspuiten man. Of koop een fucking bril misschien dat je de spelers dan ziet.
Aan te bevelen

Nee, Je hebt met oplichters van doen. Stel je een vraag bij de helpdesk mag je blij zijn dat je antwoord krijgt. Goede tip ga lekker in een buurthuis spelen dat is pas eerlijk spel bij hun niet.