8.7
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
2

Skill7 leukje spellen tegen elke prijs

Gepubliceerd op 14 juli 2012 door M. Eussen-Rijs.

Uitgebreide mogelijkheid tot het spelen van spellen met tegenstanders. Website is snel te vinden en werkt over het algemeen goed. Soms bij onderhoud enige tijd uit de lucht en niet bereikbaar.
Ik speel vooral klaverjassen en dar kun je voorlage tot hoge bedragen spelen. Soms laat een speler voor maanvang van een spel erg lang op zich wachten. Ik kan nergens vinden hoe je die er uit kunt gooien, maar zie het anderen wel doen. Graag instructie daarover op website.

Pluspunten
  • Uitgebreidheid spellen en altijd overzicht over financiele status.
Minpunten
  • 1. Soms ziet tegenstander dat hij het spel gaat verliezen en verlaat het spel dan en moet je 1.30 minuut wachten. Doet zijn tegenstander dat ook dan zijn het 3 minuten. Ik vind het bijzonder onsportief maar ook hinderlijk, want jij kunt 3 minuten lang niet verder spelen. Ik vind dat onsportief gedrag moet worden bestraft met het extra aftrekken van een boete die de tegenstanders, die 1.30 minuut of 3 minuten moeten wachten ten goede komt. Heb dat al eerder aangegeven, maar er gebeurt niets mee. Ik begrijp dat niet, want als wij eerder kunnen spelen verdient Skill7 ook meer.
  • 2.Als het periodiek onderhoud aan de website is, dat enige dagen van tevoren doorgeven en niet dat je wilt spelen en de pagina er uit ligy.
Aan te bevelen

Ja.