Manpower is al een organisatie die al wat langer bestaat.

Gepubliceerd op 20 juli 2007 door Dirkje.

Manpower is al een organisatie die al wat langer bestaat. Ik heb wel eens voor ze gewerkt, en dat is goed bevallen. De informatie betreffende de functie was prima, de betalingen goed geregeld en toen ik na 3 maanden een vast dienstverband kon krijgen, werd daar niet moeilijk over gedaan, dit in tegenstelling tot andere uitzendorganisaties, die, zoals ik heb meegemaakt een afkoopsom gingen vragen, waardoor het contract niet doorging. De website maakt in eerste instantie een sobere en eenvoudige indruk. Wanneer je op de homepage bent, krijg je de indruk dat er niet veel is. Je kunt je zoekprofiel ingeven, dit is wel prettig gedaan, functie en regio, maar dit komt wel heel summier over.
Wanneer je dan de moeite neemt om even verder te kijken, krijg je een keuze aan mogelijkheden voorgeschoteld. Dit is een beetje jammer dat dit dan pas komt. Wat ik ook wel wat vervelend vond is dat het lijkt of de wereld bestaat uit HBO'ers of jonge, net afgestudeerden, Wanneer je dus al wat ouder bent, met genoeg werkervaring, dan is het niet leuk om te lezen dat wanneer je net van school komt, er genoeg mogelijkheden zijn. Daar staat dan weer tegenover dat er heel leuke informatie staat over van alles en nog wat, bijvoorbeeld een verkiezing van secretaresse van het jaar, waarvan foto's en het verhaal dat de uitverkozene een reisje naar Amerika kreeg en lezingen in bedrijven gaat geven. Een beetje een dubbel gevoel dus. Verder is de site op zich wel goed te gebruiken, genoeg informatie over veel items en het aanbod van vacatures is ook goed. Leuke bijkomstigheid is dat er bij elke vacature dmv een soort metertje in procenten wordt aangegeven in hoeverre deze bij jouw zoekprofiel past. Misschien ook wat overbodig, want als je als regio Friesland hebt opgegeven hoef je geen vacatures uit Groningen of Drenthe.

Pluspunten
Sterk punt van dit uitzendbureau is de flexibiliteit. In mijn geval waren ze bereid mij in vaste dienst te laten gaan, zonder een afkoopsom te vragen, wat ik erg op prijs stelde. Ook het persoonlijke contact was in die tijd prima. Er was regelmatig contact (1 x per maand) om te evalueren hoe het op de werkplek ging. Ook was er 1 x per 3 maanden een evaluatie met de opdrachtgever. Dit geeft een goed gevoel, dat je niet zomaar ergens wordt geplaatst en dat je het dan maar moet bekijken.
7.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Deel deze ervaring
Wat vind je van deze ervaring?
Start 1-2