Slecht behandeld door het personeel van Manpower Groningen!

Gepubliceerd op 20 september 2010 door Anoniem.

Ik had gereageerd op een vacature, werd gelijk teruggebeld, afspraak gemaakt, afspraak nagekomen,zou gebeld worden voor verder info.
Zelf gebeld, moest mijn motivatie mailen voor de desbetreffende functie. Werd gebeld voor een afspraak om 2 toetsen te doen. Kom op de afspraak, werd ik toch maar afgewezen op basis van motivatie omdat? ??? Het functieprofiel niet klopte! Daar had ik mijn motivatie naar aangepast, bleek het gewoon een callcenter te zijn ipv dat je mailverkeer en correspondentie erbij mocht doen.
Valse voorwendselen dus. Je binnenhalen met mooie verhalen en dan op je motivatie afrekenen, omdat ik teveel van de functie zou verwachten. Functieprofiel klopte achteraf niet, hij vond het niet belangrijk. Mij voor jan met de korte achternaam naar de vestiging in de stad laten komen.
Denk erover om een klacht in te dienen.

Pluspunten
GEEN sterke punten in dit geval. Zeer teleurgesteld in dit uitzendbureau.
Minpunten
werknemers proberen binnen te slepen met verkeerde aangeboden functies die totaal wat anders blijken te zijn
Geen rekening houden met de werkzoekers, en niet nadenken hoe iemand een afspraak regelt (denk aan vervoer, oppas e.d) om je op te laten draven om je af te wijzen. 2 dagen daarvoor nog telefonisch contact gehad.
Zeer teleurstellend.
Aan te bevelen
Nee, absoluut niet!
1.7
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Deel deze ervaring
Wat vind je van deze ervaring?
Start 1-2