1.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Communicatef slordige intercedenten

Gepubliceerd op 3 januari 2019 door Olav.

In juli heb ik een 6 maanden contract bij een productiebedrijf omgeving Arnhem. Zeker waren ze op zoek naar frisse slaven. In het begin leek alles naar wens te lopen. De mondelinge voorwaarde om vast contract te krijgen is goed draaien met je ploeg in november kreeg ik een telefoontje dat mijn contract niet wordt verlengd, ondanks dat ik gewoon goed werk. Fair enough...
Het contract is verlopen. Toch bleven de mensen bij StartPeople me inplannen. Eindstand kwam ik er achter dat ik zelf mijn toegangspas moest inleveren; de sine qua non voorwaarde om me uit het systeem te krijgen. Mooi, maar dan communiceer je het toch duidelijk en niet de non contract ruimte misbruiken? Dat is onwettig trouwens.
De communicatie bij StartPeople in Heteren is zo slecht...zo onprofessioneel dat ik me afvraag of het cijfer 5 hier verdiend is. Ik bedoel, zijn andere vestigingen zo achteruit met het streven naar kwaliteit in hun diensten?
Bij Heteren bijvoorbeeld sluiten nooit afspraken tussen Olympia en StartPeople op elkaar aan. Dit gaat allemaal ten koste van de uitzendkracht.
Ze laten hun werk over aan computers, koppelen nooit terug op eerdere afspraken, bellen amper over bijzaken.
Cijfer -5 bestaat niet. Dus ik bied 1.

Nare mensen!

Aan te bevelen

Nee, Nee, ga nooit via StartPeople ergens aan de slag. Slordig bah!