1.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Tweede keuze uit Groningen is onbetrouwbaar

Gepubliceerd op 11 september 2020 door Piet.

Veel hangt af van de verkoper. Zo heb ik op 1 september een kookboek besteld bij Tweede keuze uit Groningen. Nog diezelfde dag heb ik de betaling in orde gemaakt. Inmiddels zijn we bijna twee weken verder en heb ik nog niets ontvangen. Tweede keuze uit Groningen reageert niet op mijn vragen en neemt de telefoon niet op. Dit wekt bij mij de indruk dat Tweede keuze uit Groningen iets heeft te verbergen. Ik heb dan ook een klacht ingediend bij boekwinkeltjes.nl over Tweede keuze uit Groningen. Helaas kreeg ik een standaard mail dat het boek ‘wellicht’ al onderweg is maar dat ze ‘navraag’ voor mij zullen doen. Verder niets. Maar als Tweede keuze uit Groningen ter goeder trouw is hadden ze toch gewoon antwoord kunnen geven op mijn vraag waar het boek blijft? Dit is precies wat boekwinketjes.nl onbetrouwbaar maakt en het bestellen van een boek een soort gok. Ze kunnen beter streng optreden tegen onbetrouwbare verkopers, dan weet je dat het veilig is en bestel je er met een gerust hart. Ik bestel voortaan wel via bol.com

Minpunten
  • Boekwinkeltjes.nl beschouwd zichzelf als een platform wat vraag en aanbod samenbrengt. Ze nemen geen verantwoordelijkheid voor het gedrag van verkopers.
  • Wanneer een verkoper niet levert heeft u pech. Boekwinkeltjes.nl doet een poging tot bemiddeling maar als een verkoper niet wil dan houdt het op.
Aan te bevelen

Nee, Boekwinkeltjes.nl verdient wel geld met het platform maar stelt hier graag zo weinig mogelijk tegenover. U zoekt het maar uit als een verkoper zich niet aan de afspraken houdt. Bol.com is iets duurder maar dan weet u wel zeker dat u of het boek krijgt of uw geld terug. U staat niet alleen als er iets onverhoopt misgaat.