7.3
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Al met al een tevreden klant

Gepubliceerd op 30 september 2018 door virusje.

ik heb woonveilig al een jaar of 10 inmiddels. begonnen met de oude versie WV nog wat en daarna de upgrade gedaan naar de Gate.
in het begin wel zitten klungelen met bereikbaarheid van de sensoren. Maar dit komt door het huis, WiFI bereik is ook slecht door de muren. Eenmaal de huis centrale in de woonkamer geplaatst werkt het nu goed. De batterijen voor het buiten alarm zijn leeg en ook niet meer vervangen omdat dit na ijlde. Soms ging het buiten alarm nog wel af terwijl het alarm uitgeschakeld was. (bereik probleem). De Tuin verlichting gaat aan en uit via de comfort schakelaars en gaan aan met een alarm. dan hebben de cameras ook gelijk beter beeld. De camera's van woonveilig uiteindelijk niet meer in gebruik. beeld viel (toen) tegen en waren niet live te zien via de app. Na de WV versie de camera's niet meer aangemeld. Als je het IP adres weet van de centrale kunnen daar nog wat extra instellingen worden veranderd.
Toen ik problemen had met de centrale keurig netjes via de mail contact gehad en snel ook. De computer is toen zelfs nog eens overgenomen omdat de centrale niet bereikbaar was van buiten af. Ook via de telefoon nog contact gehad dit ging ook erg goed. In gebruik 6 deur contacten. 1 brandmelder, 2 bewegings detector. 5 comfortschakelaars, 3 touch paneeltjes en 4 sleutelhangers (2cameras en 2 buiten alarm lampen en repeater niet meer aangemeld).
Als de batterijen leeg zijn deze vervangen. druk je daarna op het knopje op de sensor word gelijk de status vernieuwd en is het systeem weer "" healthy)

Pluspunten
  • eenvoudigheid met aanmelden meeste producten
  • betrouwbaarheid
  • melding lege batterijen
Minpunten
  • bereik huis centrale?
Aan te bevelen

Ja, eenvoudig betrouwbaar systeem