9.3
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
53

Betrouwbaarder kan niet!

Gepubliceerd op 21 augustus 2007 door gabylisa1.

Algemene opmerkingen:
zelf vind ik dit een van de perfecte gadget sites. je kunt alles goed zien met een plaatje een kleine uitleg over het product. als je iets tegenkomt waar geen filmpje van op de website zit kun je altijd nog op youtube zoeken op een filmpje van het product.

er zit een goede garantie op de producten het enige nadeel is dat je het terug moet sturen. (je kunt ook langsgaan in de winkel maar die heb je niet overal. voor zover ik weet zit megagadgets.nl alleen gevestigd in den haag en in leiden) je krijgt volledige garantie op producten als het stuk gaat.

voor sommige producten betaal je nog wel iets te veel maar het zijn zulke leuke spullen dat je dat als snel niet erg vind en het ook direct weer vergeet.

zelf bestel ik regelmatig wat dingetjes op megagadgets.nl om mijn collega`s te pesten. het bezorgen van je bestelling wordt perfect gedaan en het wordt ook nog eens snel gedaan. niet dat je er 3 weken lang op moet wachten.

het is een website / winkel wat ik iedereen zou aanraden die het nog nooit heeft geprobeerd. je komt zoveel leuke spullen tegen dat je er vanzelf vaker gaat bestellen. je hebt niet alleen maar spullen om mensen pijn te doen (shockspelletjes) je kunt er bijvoorbeeld ook een opblaasballon kopen voor op zee. je zit er dan in en kun je lekker boven het water in een ballon spelen (leuk voor de kinderen)

Pluspunten
  • alles is goed