6.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Voor leugenaar uitgemaakt door store manager Bataviastad

Gepubliceerd op 4 februari 2014 door Arjaan Stapert.

Ik kan u allen de outlet store in Bataviastad nadrukkelijk ontraden ! Het is op zijn minst onbeschoft, zo niet grof hoe een klant - ik in dit geval -hier behandeld wordt.

Vandaag - 04/02/14 om 15.00 uur - kijk ik op bij de aanbiedingen op de site van Bataviastad en ziee tot mijn genoegen dat pullovers in de aanbieding zijn..2 voor 119.- is niet duur, en de kleuren van Hilfiger zijn leuk.

Dus.. ik vertrek vol goede moed uit mijn woonplaats Naarden. Bij aankomst blijkt de aanbieding te zijn afgelopen. Let wel, de betreffende truien waren nog ruim voorhanden. Een aardig winkelmeisje weet ook niet wat ze er mee aan moet, en haalt de manager.

Op weinig sympathieke wijze wordt mij uitgelegd dat de aanbieding vniet meer geldt en OOK niet op de site van Batavia stad staat...er wordt gegoocheld met een telefoon als bewijs....en ik wordt gewoon te liegen gezet; toch op zijn minst onprettig als je weet dat je de waarheid spreekt.

Uiteindelijk wordt bijna dreigend uitgesproken dat ik - terwijl ik ongelijk zou hebben en niet de waarheid zou spreken - van 10 % korting gebruik mag maken op de reguliere prijs. U begrijpt hoe boos ik de winkel heb verlaten.

Om 19.00 uur dezelfde dag (vandaag) weer de site van Bataviastad gecheckt...u begrijpt: de aanbieding van 2 pullover van 119.- staat er nog steeds op.

Om kort te gaan....vermijd de hufter van een manager bij Hilfiger Bataviastad; mij zien daar niet meer terug !

Arjaan Stapert

Aan te bevelen

Nee, Ik kan u allen de outlet store in Bataviastad nadrukkelijk ontraden ! Het is op zijn minst onbeschoft, zo niet grof hoe een oprechte en goedbedoelende klant - ik in dit geval -hier behandeld wordt en te liegen wordt gezet.