8.3
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Hudson Reed kraan maakt veel herrie!

Gepubliceerd op 9 november 2010 door Alain.

De Hudson Reed kranen zien er inderdaad prima uit, werken goed en worden snel verstuurd. Echter... De door mij gemonteerde kraan maakt ongelooflijk veel herrie. Zelfs de buren klagen hier over. Dit ligt aan de (binnen) afwerking van de kraan, wat de trillingen veroorzaakt en dus moet de kraan vervangen worden. Ik wordt nu door HR Engeland aan het lijntje gehouden en ze zeggen dat het aan de waterdruk ligt en aan lucht in de waterleidingen. Dit is absoluut niet het geval. Ze beloven nu voor de tweede keer om een nieuw binnenwerk op te sturen. Ik ben benieuwd, want volgens HR Engeland krijg ik geen geld meer terug als ik de kraan terugstuur. Hoezo 10 jaar garantie? Mocht het euvel verholpen zijn door het nieuwe binnenwerk, dan laat ik het weten op deze site. Zo niet, dan plaats ik wel een filmpje op Youtube, zodat iedereen de herrie zelf kan horen.

Pluspunten
  • Snelle levering, erg goedkoop en alles ziet er goed uit. Verder een gigantisch groot aanbod en een prima site. Alleen met het binnenwerk van de kranen moet je blijkbaar geluk hebben, want een badkraan van het zelfde type werkt bij mij wel prima en geluidsloos!
Minpunten
  • Jammer is dat je van het kastje naar de muur gestuurd wordt door HR Engeland, na 15 min. In de wachtstand te hebben gestaan. HR team is snel met hun reactie wanneer je iets wilt kopen, maar hebben tot nu toe nog niet naar mij gereageerd over mijn klacht. Beetje jammer!
Aan te bevelen

Nee, klachtenafhandeling laat te wensen over.