9.3
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
30

Games bij Bart Smit

Gepubliceerd op 10 september 2007 door Tom.

Een zeer goede game-/speelgoedwinkel. De winkels zijn goed ingericht en bevatten kwalitatief speelgoed. Hier is niets op aan te merken dus. Maar ik wil zelf vooral aandacht besteden aan de gamegedeelte van Bart Smit wat tevens de hoofdreden is dat ik deze review schrijf: dit is namelijk vele malen beter dan in elke andere gamewinkel bij mij in de buurt.
Ten eerste is het aanbod erg groot en bestaat het niet alleen uit een klein aantal recente titels en licentiespellen. De prijzen zijn bijna altijd correct en niet 5 à 10 euro te duur als bij de concurrent. Ze hebben ook veel redelijk snelle prijsdalingen en je kunt ze altijd binnen 24 uur inruilen.

Dan is er ook nog de mogelijkheid online te bestellen en dit werkt geweldig. Je krijgt alles op tijd thuisbezorgd en ik heb er nog nooit problemen mee gehad. Het is ook mogelijk games die in de toekomst verschijnen van tevoren te bestellen en zolang er niet al te veel vraag naar is krijg je het zelfs voor de verschijningsdatum binnen.

Verder zijn de mensen achter de kassa in mijn ervaring altijd behulpzaam en heb ik daar nooit problemen mee gehad. Kortom: een dikke duim omhoog voor Bart Smit!

Pluspunten
  • Groot aanbod
  • Goede prijzen
  • Goede service
    -Hetzelfde geldt voor de website