6.7
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
34

Geld retour Bart Smit

Gepubliceerd op 23 november 2007 door Maiklin.

Bart Smit is inderdaad een prima on-line winkel, als alles goed geleverd wordt!!
Zodra je geld retour moet krijgen, omdat je met ideal betaald hebt, begint de ellende.
Ik heb namelijk met de 15% korting aktie van alfgelopen november een bestelling geplaats,helaas telefonisch niet te bereiken (15 minuten a 20 ct per minuut), dus on-line besteld. Deze bestelling kon alleen verwerkt worden als ik met ideal betaalde(dus vooraf).Prima, geen probleem zending mooi 4 dagen later geleverd.
Het baby born paard wat ik besteld had, was de verkeerde kleur, terwijl er op de site specifiek bij staat dat het paard rose is.
Het artikel retour gestuurd, na telefonische contact(10 minuten a 20 ct p.minuut), zou geregeld worden dat het een rose paard zou worden.
Op en neer naar het postkantoor, geen probleem. Na 5 dagen gebeld (20 minuten a 20 ct per minuut)met een verkoper die van toeten nog blazen verstand had. Hij vertelde mij dat ik het paard het beste maar in de winkel kon gaan kopen, omdat het niet op vooraad was.
En dat ik mijn geld retour zou krijgen, wat is nou het geval BART SMIT stort alleen op donderdag geld retour met het gevolg dat ik al 3 weken op mijn geld zit te wachten. Via internet mijn beklach gemaakt, maar zij kunnen mij niet vertellen waneer het bedrag retour komt. Het paard heb ik maar in de winkel gekocht, maar het is niet zo dat het geld bij mij in de achtertuin groeit en in deze maanden al helemaal niet. Mijn 15 % korting ben ik allang kwijt aan telefoonrekening en benzine kosten, maar het feit dat ik op mijn eigen geld al meer dan 3 weken moet wachten, vind het diep triest van een on-line winkel, dat zij de klanten niet beter te gemoed komen..

Pluspunten
  • Snelle levering