1.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Coulance ver te zoeken

Gepubliceerd op 30 juni 2022 door Didam.

Nou zo te horen vele BVA fans. En dat mag hoor Maar wel erg gemakkelijk om naar voorwaarden te wijzen. Ik blijf erbij dat er veel rommel met glans verkocht wordt via dit soort sites.

Bij gezeur dan makkelijk naar de voorwaarden wijzen. En de meeste mensen durven dan al niets meer. Ik ga me trouwens uitschrijven bij BVA omdat ik niet het risico wil lopen om per ongeluk ergens op te bieden.

Wel leuk voor de gokkers onder ons. Nederlandsrecht prevaleert uiteraard boven de zelf geschreven voorwaarden. Nou is het discutabel om te stellen dat het dwaling is geweest, maar het feit blijft dat ik een bod uitbracht wat ik op dat moment helemaal niet wilde doen.

Even de regels bij een aankoop: Wettelijke eisen aan een overeenkomst: · Er moet een wilsovereenstemming zijn tussen beide partijen · De contractpartijen moeten handelsbekwaam zijn · De inhoud van de overeenkomst moet bepaalbaar zijn. ·

De overeenkomst mag niet in strijd zijn met de wet, de openbare orde of goede zeden. Wilsovereenstemming Een overeenkomst tot stand door een aanbod van een partij een aanvaarding van het aanbod door de andere partij.

Wanneer de wederpartij akkoord gaat kan men ervan uitgaan dat de overeenstemming is bereikt. Wilsgebreken: bij wilsgebreken is er sprake van geen vrije wil · Bedreiging: Het onder dwang iemand pressen een overeenkomst aan te gaan · Bedrog:

Als iemand willens en wetens verkeerde informatie geeft. · Dwaling: een overeenkomst sluiten op grond van een onjuiste voorstelling van zaken · Misbruik van omstandigheden: Doet zich voor wanneer iemand door gebruik te maken van een bijzondere omstandigheid een ander overhaalt tot het sluiten van een overeenkomst ·

Bescherming tegenpartij: Een van de partijen heeft een dusdanig overwicht en oefent dit met druk uit op de tegenpartij Iemand die onder een van de bovengenoemde omstandigheden een overeenkomst sluit.

Aan te bevelen

Nee, Bva slechte ervaring