2.3
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
24

OPGEPAST MET DE BVA VEILINGEN!!!!!!

Gepubliceerd op 13 januari 2011 door Start 1-2 gebruiker.

Dit is een waarschuwing voor iedereen die van plan is te bieden op zaken bij BVA veilingen! De aangeboden zaken zijn slecht - of niet beschreven zoals ze in werkelijkheid zijn. Ben je toch, ondanks mijn waarschuwingen, van plan te bieden en niet in de gelegenheid om een kijkdag te bezoeken, biedt dan niet! Denk niet, wat ziet dat er mooi uit op de foto, en er staat in de beschrijving ook niet dat er iets mis mee is, dus zal het wel goed zijn. Bij BVA kunnen ze het aantal klachten niet eens meer aan! Ze verwijzen naar de door hun zelf opgestelde voorwaarden en daar ga je dan als consument mee het schip in. Aangezien de proceskosten vaak te hoog zijn, aldus een ex medewerker, zien de kopers af van een langdurige en kostbare zaak. Bij de diverse online veilingen zoals eBay heb je, als je met Paypal betaald, nog enige vorm van garantie, echter bij BVA kun je naar je centen fluiten!
Ik heb de veilingen van BVA al een tijdje gevolgd en hier heb je nog een reden om NIET bij BVA te bieden. Er wordt iets aangeboden voor bijvoorbeeld €100, dit is slechts een gedeelte wat je moet betalen! Dit artikel van €100 kost je uiteindelijk rond de €140 daar er ook BTW en veilingkosten over betaald moeten worden. Oh? U bent niet in de gelegenheid om dit artikel op te halen? Wij hebben iemand die dit voor ons doet. Voor een pakketje wat bij TNT € 6,75 kost ben je al MINIMAAL €35 kwijt. Dus iets wat je voor €100 gekocht hebt kost in dit voorbeeld €175 Euro. Ja u leest het goed, EENHONDERDVIJFENZEVETIG EURO!!! En dan hebben we het nog maar over een klein en relatief goedkoop artikel.
Een hele goede raad: kijk wat er te koop staat en zoek dit artikel eens op Marktplaats / ebay, dan zul je zien dat wat BVA aanbiedt ontzettend vaak VEEL goedkoper aangeboden wordt. (en misschien wel bij u in de buurt!)
NOGMAALS, BVA VEILINGEN -> NIET BIEDEN EN VERDER KIJKEN DAN JE NEUS LANG IS!!!

Pluspunten
  • Ze spiegelen alles mooier voor dan het in werkelijkheid is en indien er iets aan mankeerd word dit niet vermeld.
Minpunten
  • Indien je, net als ik, iets gekocht hebt en het blijkt absoluut niet aan de foto / beschrijving te voldoen kom je helaas bedrogen uit want BVA geeft dan gewoon niet thuis!
Aan te bevelen

Nee, door het grote aantal klachten binnkort ook bij de tv consumenten-programma's!